Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.

View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8
1016 posts

Uber Geek
+1 received by user: 11

Subscriber

  Reply # 587094 26-Feb-2012 21:21 Send private message

11.3b5 here in Christchurch today. As far as I know no-one here was having the problem with lineup change.



6120 posts

Uber Geek
+1 received by user: 380

Subscriber

  Reply # 587239 27-Feb-2012 10:26 Send private message

Still 11.3b4 here in Auckland.




Regards,

Old3eyes

21 posts

Geek
+1 received by user: 1


  Reply # 587276 27-Feb-2012 11:41 Send private message

I have not had to retune since the update last week, it does seem to have fixed the problem. :)

14 posts

Geek


  Reply # 588476 29-Feb-2012 18:50 Send private message

Still no update for me. I hope that they haven't forgotten about me.
I heard that it was 10 days from last Wednesday, therefore i figure i should have it by end of Friday...
fingers crossed.



6120 posts

Uber Geek
+1 received by user: 380

Subscriber

  Reply # 588479 29-Feb-2012 18:57 Send private message

No update for me either..




Regards,

Old3eyes

14 posts

Geek


  Reply # 588487 29-Feb-2012 19:09 Send private message

At least I am not the only one forgotten :-)

435 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 47

Trusted

  Reply # 588513 29-Feb-2012 19:39 Send private message

I have 2x TiVos. In the case of the one I've manually connected to the TiVo service (twice) to hopefully update it and rebooted over the last few days, it still stubbornly remains on 11.3b4.01-2-663.

My other TiVo that I've left to it's own devices got updated on Monday. Looks like I'm being punished for being impatient :-)
 

14 posts

Geek


  Reply # 589033 1-Mar-2012 19:15 Send private message

Finally got my update. Will have to wait till the morning to see if no retune is necessary. But I am pretty confident that it will be all good coz of no one has complained on here yet!!

So what is different, apart from the whole not needing to retune every day??



6120 posts

Uber Geek
+1 received by user: 380

Subscriber

  Reply # 589213 2-Mar-2012 09:35 Send private message

After a power off recylce yesterday the software finally updated.. I see this morning that that damn message is still there!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Regards,

Old3eyes

BDFL - Memuneh
52672 posts

Uber Geek
+1 received by user: 6290

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 589285 2-Mar-2012 11:20 Send private message

Well, do another scan to clear up all flags, and see if the problem is still there tomorrow.




257 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 13

Subscriber

  Reply # 589513 2-Mar-2012 17:56 Send private message

Finally, my Tivo updated to the new update last night. 



6120 posts

Uber Geek
+1 received by user: 380

Subscriber

  Reply # 589532 2-Mar-2012 18:47 Send private message

freitasm: Well, do another scan to clear up all flags, and see if the problem is still there tomorrow.


Thanx for the suggestion.  I've done that so I'll see.  It picked up 46 channels most were twin entries from the two transmitters that I can see from my place..  On a brighter not I can now play ,mkv files something I couldn't do before..




Regards,

Old3eyes



6120 posts

Uber Geek
+1 received by user: 380

Subscriber

  Reply # 589708 3-Mar-2012 09:46 Send private message

No message this morning so hopefully it's fixed..




Regards,

Old3eyes

1234 posts

Uber Geek
+1 received by user: 72

Subscriber

  Reply # 590342 4-Mar-2012 23:50 Send private message

I just bought my Tivo this week and had no problem. Out of the box it was on vanilla 11.3.    Yesterday I checked in settings and it had updated to 11.3b5.
This morning I turn tV on and I get the message the channel lineup has changed and I see most channels were listed twice.  Okay then tonight get the same message again and sure enough channels listed twicw again.  I am 3km line of sight from the transmitter and there is only the one tranmitter for all channels




HTPC AMD A4-5300 cpu, Gigabyte ga2fa75m-d3h motherboard, , 4GB DDR3 ram, onboard  graphics. Hauppuage HVR 3300 tuner,  Antec 2480B case, Windows 7 home premium 64 bit using media center

1939 posts

Uber Geek
+1 received by user: 53
Inactive user


  Reply # 590396 5-Mar-2012 08:38 Send private message

Gilco2: I just bought my Tivo this week and had no problem. Out of the box it was on vanilla 11.3.    Yesterday I checked in settings and it had updated to 11.3b5.
This morning I turn tV on and I get the message the channel lineup has changed and I see most channels were listed twice.  Okay then tonight get the same message again and sure enough channels listed twicw again.  I am 3km line of sight from the transmitter and there is only the one tranmitter for all channels

Try deleting all your channels and then rescanning from scratch.

Good luck. It's a great device when it's working properly.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic




Twitter & Pushbullet »
Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Follow us to receive updates on your mobile device or browser via Pushbullet:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.

Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.