Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.



437 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 9
Inactive user


Topic # 36110 19-Jun-2009 11:24 Send private message

Ok, So I've got a Samsung LA406A...something which I just updated the firmware on to 1013. Now when it's turned off, after a while the power LED will start flashing and then the TV will turn itself on. There's no timer or anything activated. Anyone else come across this? Anyone dealt with Samsung support before?

Create new topic
184 posts

Master Geek
+1 received by user: 45


  Reply # 226641 19-Jun-2009 12:03 Send private message

I can't help with your particular problem, but can tell you that I have dealt with Samsung support a couple of years ago. I found them to be excellent, supportive and speedy.



437 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 9
Inactive user


  Reply # 226691 19-Jun-2009 13:55 Send private message

That's what I want to hear Smile

Create new topic




Twitter »
Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:





Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.

Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.