Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.



382 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 33


Topic # 77355 15-Feb-2011 11:38 Send private message

Anyone else having issues with Xtra today? Twitter isn't loading properly, nor are sites like kiwiblog.co.nz

[Moderator edit (MF): please please please put dates in subject for faults]

 

View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
 1 | 2 | 3
121 posts

Master Geek


  Reply # 439701 15-Feb-2011 11:38 Send private message

Yea i cant connect to google o.O
Edit: or youtube

991 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 98


  Reply # 439706 15-Feb-2011 11:43 Send private message

not working here either :(





223 posts

Master Geek
+1 received by user: 7

Trusted

  Reply # 439722 15-Feb-2011 11:58 Send private message

hmm seems a little odd,
can you provide some more info (pm me if you like)


using telecom DNS?
what exact addresses and whats your IP?




Ironman 2015

1523 posts

Uber Geek
+1 received by user: 67


  Reply # 439725 15-Feb-2011 12:08 Send private message

http://www.geekzone.co.nz/forums.asp?forumid=39&topicid=77356

Could someone please merge these threads,

Sites mention over the link

http://community.mycolts.net/ or http://www.madcrossfit.com or http://forum.colts.com, Boingboing.net , 

www.Metvuw.com

1274 posts

Uber Geek
+1 received by user: 4

Subscriber

  Reply # 439727 15-Feb-2011 12:13 Send private message

Yeah checked out all these links and are fine at work on slingshot but aren't working at home on telecom with standard telecom DNS.

55 posts

Master Geek


  Reply # 439730 15-Feb-2011 12:16 Send private message

Confirm... No Google here either.. No youtube...

On Telecom also...

Edit: Gmail is fine tho...

57 posts

Master Geek


  Reply # 439738 15-Feb-2011 12:28 Send private message

YouTube and Google aren't working here either (Telecom broadband, Auckland). Everything was fine early this morning, but has suddenly turned to crap. Some forums that I visit load about quarter of the page and then hang for about 5-minutes at a time before loading the rest of the page. Very frustrating.

55 posts

Master Geek


Reply # 439740 15-Feb-2011 12:31 Send private message

Turbocharged: YouTube and Google aren't working here either. Everything was fine early this morning, but has suddenly turned to crap. Some forums that I visit load about quarter of the page and then hang for about 5-minutes at a time before loading the rest of the page. Very frustrating.


Unfortunately very many websites include elements from Google (like analytics, or Google ads), so they are also affected....Frown

4 posts

Wannabe Geek


  Reply # 439741 15-Feb-2011 12:31 Send private message

Same here, NO

google.com
twitter.com
metvuw,com
youtube.com
etc.

Using standard Telecom DNS's:

Primary DNS:
 122.56.237.1
Secondary DNS:
 210.55.111.1



55 posts

Master Geek


  Reply # 439744 15-Feb-2011 12:34 Send private message

I use Google's 8.8.8.8 DNS, but no difference...

Gettin' down on Friday
2648 posts

Uber Geek
+1 received by user: 340

Trusted
Think Concepts
Subscriber

  Reply # 439747 15-Feb-2011 12:37 Send private message

Woah what's gone wrong with this page?

Using Google DNS: 8.8.8.8 / 8.8.4.4 seems to fix the issue. Make sure you do a modem reboot / clear your computers DNS Cache. Just enter the DNS details straight into the modem itself.




Michael Murphy
[Twitter] [Last.fm] [IPv6 Sage]

Everything I say here is my own opinion and not that of my employer Think Concepts.



1274 posts

Uber Geek
+1 received by user: 4

Subscriber

  Reply # 439749 15-Feb-2011 12:38 Send private message

michaelmurfy: Woah what's gone wrong with this page?



Yeah thought it was just me but something has messed it all up.

55 posts

Master Geek


  Reply # 439753 15-Feb-2011 12:41 Send private message


Confirmed....

When using ONLY Google DNS servers, there is no problem...

8.8.8.8   8.8.4.4

4 posts

Wannabe Geek


  Reply # 439759 15-Feb-2011 12:49 Send private message

Well, it seems that way when using Google DNS's... The big sites work again (albeit slow) but many of my sites that I host at hostmonster still don't load (even with the Google DNS's set).

Can you try to load http://kiwi-air.co.nz or http://guruce.com?

Also, metvuw.com still doesn't work and youtube doesn't show any thumbnails...

They still don't work here but I know the server hosting them is fine (because I can reach them through a proxy like http://www.ninjacloak.com)

Thanks for trying.

1274 posts

Uber Geek
+1 received by user: 4

Subscriber

  Reply # 439760 15-Feb-2011 12:50 Send private message

Yeah both of those sites load here on slingshot.

 1 | 2 | 3
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic








Twitter »
Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when new jobs are posted to our jobs board:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:




News »

Trending now »
Hot discussions in our forums right now:

Forms of government for New Zealand
Created by charsleysa, last reply by KiwiNZ on 20-Apr-2014 18:55 (120 replies)
Pages... 6 7 8


MH370 - Call for Search & Rescue Help
Created by DS248, last reply by Sideface on 17-Apr-2014 17:28 (735 replies)
Pages... 47 48 49


why does the tax payer have to pay for the prince and princess' 6 star holiday?
Created by joker97, last reply by Geektastic on 17-Apr-2014 15:49 (67 replies)
Pages... 3 4 5


Naked Broadband, who's made the switch.
Created by Presso, last reply by richms on 20-Apr-2014 23:04 (31 replies)
Pages... 2 3


galaxy s4 now on 4.4.2
Created by nzrock, last reply by jeffnz on 20-Apr-2014 14:10 (59 replies)
Pages... 2 3 4


Whats the best wife friendly media centre?
Created by amorpeth, last reply by jonolynn on 19-Apr-2014 20:20 (14 replies)

Snap suffering Trans-Tasman congestion 18/04?
Created by Lias, last reply by NonprayingMantis on 19-Apr-2014 00:05 (26 replies)
Pages... 2


Help ! Home business connection and VDSL dead. yikes.
Created by Scotsman, last reply by Scotsman on 17-Apr-2014 21:10 (26 replies)
Pages... 2



Geekzone Live »
Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.

Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.