Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.

View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
1 | 2 | 3
BDFL
47941 posts

Uber Geek
+1 received by user: 3542

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 419229 19-Dec-2010 22:42 Send private message

VinLew: I'm having the same problem, but this seems to be caused by a banner ad:


Win XP, IE 7, on an eMachine M350 with a screen resolution of 1024x600
Earlier I had an ad appear in the footer of the post (the black bar that has the 'like', 'tweet' and 'compose reply' etc., but I just thought it was nicer sitting there compared to in the middle of the post. The footer in this post fits on the screen perfectly - http://www.geekzone.co.nz/forums.asp?forumid=97&topicid=73677


Are you running any Antivirus that inspect web pages?

That leaderboard ad is in the wrong position. You should not see a leaderboard ad INSIDE any topic, it should always be above, like this:


 
One leaderboard above the topic, and one square on the first item of a forum page. If you see the leadeboard anywhere else, then something is interfering with the page.

Also I suggest you update to IE 8.

 




206 posts

Master Geek


  Reply # 419383 20-Dec-2010 12:27 Send private message

freitasm:
Are you running any Antivirus that inspect web pages?

That leaderboard ad is in the wrong position. You should not see a leaderboard ad INSIDE any topic, it should always be above, like this:


 
One leaderboard above the topic, and one square on the first item of a forum page. If you see the leadeboard anywhere else, then something is interfering with the page.

Also I suggest you update to IE 8.

 


I just checked, I am running IE8 (apologies for the mistake) and the only anti-virus I am running is Microsoft Security Essentials;
Microsoft Security Essentials Version: 1.0.2498.0
Antimalware Client Version: 2.1.6805.0
Engine Version: 1.1.6402.0
Antivirus definitions: 1.95.2086.0
Antispyware definitions: 1.95.2086.0 

behind a router & Windows Firewall.
The problem only seems to occur with Telecom Banner ads, but if I zoom out to 50% and reload the page it seems to place the banner back at the top of the page. The only add-ons that I can see installed that would effect a webpage layout is Chrome Frame and Silverlight. Compatibility View corrects the issue most of the time, and refreshing the page a few times once bought up a frame loading about:blank inside the post, but otherwise it has fixed any problems.

478 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 6


  Reply # 419739 20-Dec-2010 22:41 Send private message

I have the same issue, text on the edge being cut off. 1024 x 768 resolution.
I've also noticed in the last couple of days I'm no longer able to access geekzone at work. I can't remember what the message displayed is, but it's not the usual work firewall blocking message. Any changes that may have caused that?

804 posts

Ultimate Geek

Trusted

  Reply # 419745 20-Dec-2010 22:53 Send private message

Is the sidebar removed for subscribers?

10155 posts

Uber Geek
+1 received by user: 268

Trusted
Subscriber

  Reply # 419779 21-Dec-2010 00:11 Send private message

Another weird ad thing I am seeing on this thread, is that damn viao ad in cutcutcuts post, normally its in the top one on a page. Is this a new thing?




Richard rich.ms

1940 posts

Uber Geek
+1 received by user: 11


  Reply # 419782 21-Dec-2010 00:13 Send private message

Interesting. Never experienced this phenomenom at all. Tried replicating it on my 3 lappys and 2 desktops. All fine. Using Chrome.




- Telstra HTC Touch Pro2 - Energy ROM WM6.5.5 20 Oct/Cyanogen Mod Froyo 2.2 - R.I.P
- AT&T Galaxy S Captivate 16GB on XT (now with brother)
- Samsung Galaxy S2 on XT- Runs ICS 4.0.3 Resurrection Remix 9.2
- Business Hours - Work In The Electricity Industry, After Hours - DJ/Turntablist - Will Scratch Vinyl For Free'
- What's next??? S3?



737 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 35

Subscriber

  Reply # 419793 21-Dec-2010 00:45 Send private message

richms: Another weird ad thing I am seeing on this thread, is that damn viao ad in cutcutcuts post, normally its in the top one on a page. Is this a new thing?


not related to the cutoff text but am pretty sure this is not how that ad is supposed to look either.


BDFL
47941 posts

Uber Geek
+1 received by user: 3542

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 419820 21-Dec-2010 08:03 Send private message

The square ad shows on the first post of the page - unless there's an image there, in which case it shows in the next one.

t's been like that since it was put in there - you just never noticed...






737 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 35

Subscriber

  Reply # 419952 21-Dec-2010 14:16 Send private message

is there a problem with the way the ads are being served up to the website or is it the site itself.
You mentioned previously that banner ads should not be in the body of the forum.

Had the following today on screen resolution 1280x1024

from http://www.geekzone.co.nz/forums.asp?forumid=81&topicid=73748


BDFL
47941 posts

Uber Geek
+1 received by user: 3542

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 419954 21-Dec-2010 14:20 Send private message

It seems like a problem on IE7/IE8 rendering the scripts... I don't see this with IE9 but will keep chasing.






BDFL
47941 posts

Uber Geek
+1 received by user: 3542

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 419955 21-Dec-2010 14:21 Send private message

mattRSK: Is the sidebar removed for subscribers?


It's an option for subscribers.
 




66 posts

Master Geek


  Reply # 419962 21-Dec-2010 14:25 Send private message

I've had the same issue (and now in IE9 also) running 1024x768. However with 75% zoom it dosent cut off the right hand edge...so at least i can read the whole posts :)

BDFL
47941 posts

Uber Geek
+1 received by user: 3542

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 419964 21-Dec-2010 14:28 Send private message

I have a suspicion what could be causing the ads showing in the wrong place when using Internet Explorer and I am looking at it.




1142 posts

Uber Geek
+1 received by user: 72

Trusted

  Reply # 419989 21-Dec-2010 15:08 Send private message

freitasm: I have a suspicion what could be causing the ads showing in the wrong place when using Internet Explorer and I am looking at it.


Its not just IE. I use Chrome and Safari on Mac OSX (mostly the former), and I've seen it there. Can't be more specific right now, I'm afraid, but I'll provide screenshots and confirm the browser its occurring in the next time I see it. 

804 posts

Ultimate Geek

Trusted

  Reply # 419992 21-Dec-2010 15:13 Send private message

freitasm:
mattRSK: Is the sidebar removed for subscribers?


It's an option for subscribers.
 


Sold. Makes the site way better on my netbook. Also I do want to support the website.

1 | 2 | 3
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic








Twitter »
Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when new jobs are posted to our jobs board:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:




News »

Trending now »
Hot discussions in our forums right now:

Forms of government for New Zealand
Created by charsleysa, last reply by sir1963 on 21-Apr-2014 20:57 (127 replies)
Pages... 7 8 9


USA to NZ adapter?
Created by alexanderu, last reply by kiwigander on 21-Apr-2014 23:28 (17 replies)
Pages... 2


Trouble setting up Orcon UFB
Created by brakelateandturn, last reply by brakelateandturn on 21-Apr-2014 23:08 (14 replies)

Whats the best wife friendly media centre?
Created by amorpeth, last reply by jonolynn on 19-Apr-2014 20:20 (14 replies)

Snap suffering Trans-Tasman congestion 18/04?
Created by Lias, last reply by NonprayingMantis on 19-Apr-2014 00:05 (26 replies)
Pages... 2


VDSL - Latency to nearby Router is Insane
Created by SimplyNooby, last reply by SimplyNooby on 21-Apr-2014 23:18 (25 replies)
Pages... 2


galaxy s4 now on 4.4.2
Created by nzrock, last reply by jeffnz on 21-Apr-2014 12:52 (62 replies)
Pages... 3 4 5


TVNZ on Demand Jailbreak Detection
Created by TranceManNZ, last reply by hio77 on 18-Apr-2014 20:25 (12 replies)


Geekzone Live »
Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.

Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.