Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.

View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
1 | 2 | 3 | 4
346 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 7


  Reply # 543349 9-Nov-2011 21:25 Send private message

Phew - not just me! Have to press "back" 5 times to back out of a page. FF7.

BDFL
48002 posts

Uber Geek
+1 received by user: 3566

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 543353 9-Nov-2011 21:31 Send private message

Are you folks sure you don't have some script blocking, ad blocking or any other add on? I have nothing and I am not seeing this behaviour.




7532 posts

Uber Geek
+1 received by user: 236

Trusted
Subscriber

  Reply # 543372 9-Nov-2011 21:55 Send private message

The browser back button works fine for me in Firefox 7.0.1, just updated to 8.0 and still fine.

Try running with no addons/safe mode:

Start > Run > type in: firefox -safe-mode > enter/ok

PS: Windows Key + r is the shortcut to open the run cmd/window. 

1634 posts

Uber Geek
+1 received by user: 35

Subscriber

  Reply # 543494 10-Nov-2011 09:48 Send private message

I have noticed that each time I press the 'back' button one of the sidebar or banner ads disappears. After 5 presses and all the ads have disappeared the page goes to the previous screen. As previously stated I don't have any expertise in webpage construction so this is offered to assist finding a solution.




Areas of Geek interest: Home Theatre, HTPC, Android Tablets & Phones, iProducts.



167 posts

Master Geek
+1 received by user: 1


  Reply # 543508 10-Nov-2011 10:01 Send private message

Ragnor: The browser back button works fine for me in Firefox 7.0.1, just updated to 8.0 and still fine.

Try running with no addons/safe mode:

Start > Run > type in: firefox -safe-mode > enter/ok

PS: Windows Key + r is the shortcut to open the run cmd/window. 


Just tried the suggested safemode thing - it makes no difference

There are still times when it is not possible to get back to the main forums list (forums.asp) from a forum  (forums.asp?forumid=83)

Like Dingbat,  with each press I'm seeing changes to the sidebar and to the top banner ad - its like each of these is being treated as a separate page, first the 'looking of a job' vanishes, then the 'unlimited braodband' goes, next press the top banner gets cleared...



346 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 7


  Reply # 543553 10-Nov-2011 11:04 Send private message

Turned off my Flash Blocker, and restarted FF.

If I go into a category, say Digital Imaging, but don't go into a thread I have to press back 5 times to go back. BUT, if I go into a thread in said category, I press back once to go back, and then press back just once again and I go back!

Weird.

346 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 7


  Reply # 543555 10-Nov-2011 11:06 Send private message

The other thing to note I guess is that this doesn't happen on any other web page or forum I attend.

BDFL
48002 posts

Uber Geek
+1 received by user: 3566

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 543572 10-Nov-2011 11:23 Send private message

Could you please try with &wax=off at the end of the forum URL?




1634 posts

Uber Geek
+1 received by user: 35

Subscriber

  Reply # 543587 10-Nov-2011 11:46 Send private message

freitasm: Could you please try with &wax=off at the end of the forum URL?



Just tried that in the Home Theatre Forum - No change unfortunately.




Areas of Geek interest: Home Theatre, HTPC, Android Tablets & Phones, iProducts.

BDFL
48002 posts

Uber Geek
+1 received by user: 3566

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 543668 10-Nov-2011 14:04 Send private message

I have a brand new laptop, never had Firefox installed. Just downloaded FX 8.0 and I am not seeing this problem.







167 posts

Master Geek
+1 received by user: 1


  Reply # 543721 10-Nov-2011 14:42 Send private message

&wax=off seems to have no effect

The DVB-T/DVB-S forum was just displaying the issue for me, with or without the wax

BDFL
48002 posts

Uber Geek
+1 received by user: 3566

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 543723 10-Nov-2011 14:44 Send private message

About two weeks ago we switched to new Google DFP code. This is the code used to deliver ads. I wonder if it's a problem between the code and Firefox. This is the only recent change.







167 posts

Master Geek
+1 received by user: 1


  Reply # 543729 10-Nov-2011 14:48 Send private message

freitasm: About two weeks ago we switched to new Google DFP code. This is the code used to deliver ads. I wonder if it's a problem between the code and Firefox. This is the only recent change.



That would match with about the time I started seeing the problem

Its definately intermittent - or maybe something to do with new ads not previously seen, as imediately after posting my previous message I went back into the Freeview forum and it worked as expected

502 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 15


  Reply # 543846 10-Nov-2011 16:30 Send private message

freitasm: About two weeks ago we switched to new Google DFP code. This is the code used to deliver ads. I wonder if it's a problem between the code and Firefox. This is the only recent change.



Thats about when the issue started.

2034 posts

Uber Geek
+1 received by user: 29


  Reply # 551937 30-Nov-2011 17:38 Send private message

Any update on this issue?

I also see it if I am viewing the Forums page and then go into a Forum, any Forum it doesn't matter (like Off Topic), and then try to go back. 5 clicks are needed.
I'm running FF8.0.
I have Adblock installed by it is disabled for Geekzone.
It doesn't happen in IE9.




1 | 2 | 3 | 4
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic








Twitter »
Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when new jobs are posted to our jobs board:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:




News »

Trending now »
Hot discussions in our forums right now:

Telecom introduces unlimited broadband data plan
Created by freitasm, last reply by firefuze on 24-Apr-2014 13:30 (99 replies)
Pages... 5 6 7


Stonedine
Created by Lizard1977, last reply by mattwnz on 24-Apr-2014 15:45 (67 replies)
Pages... 3 4 5


Auckland Transport Hop card - look out for errors
Created by robjg63, last reply by sbiddle on 24-Apr-2014 20:48 (21 replies)
Pages... 2


Windows 8 System Mechanics
Created by eme, last reply by eme on 24-Apr-2014 21:10 (20 replies)
Pages... 2


Using my Mac to ring family in the UK
Created by Geektastic, last reply by nakedmolerat on 24-Apr-2014 11:28 (19 replies)
Pages... 2


Telecom has started metering their TiVo customers' broadband usage (WITHOUT PRENOTIFICATION)
Created by Peteriv, last reply by mattwnz on 24-Apr-2014 15:11 (74 replies)
Pages... 3 4 5


Forms of government for New Zealand
Created by charsleysa, last reply by gzt on 24-Apr-2014 21:36 (176 replies)
Pages... 10 11 12


Parallel imported product
Created by Wills1, last reply by joker97 on 23-Apr-2014 21:01 (53 replies)
Pages... 2 3 4



Geekzone Live »
Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.

Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.