Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.



197 posts

Master Geek
+1 received by user: 4


Topic # 110082 2-Oct-2012 21:12 Send private message

In the latest version of Chrome, when I browse to geekzone.co.nz and my account is signed-in, I get a redirect loop error message.

Error 310 (net::ERR_TOO_MANY_REDIRECTS): There were too many redirects.

I have Adblock Plus installed - this has only started happening recently though and I've had the plugin for some time.

I have to open an incognito window to get to geekzone now (unless I clear my cookies first)

Is this happening for anyone else?

View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
 1 | 2
BDFL
49993 posts

Uber Geek
+1 received by user: 4645

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 695156 2-Oct-2012 21:14 Send private message

This is happening for some people, always with Chrome. We are working with our CDN provider to identify a solution. It appears it could be a problem on how Chrome manage SSL and non-SSL connections (it happes for example after you login, which uses the SSL connection first).





dan

570 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 15


  Reply # 695311 3-Oct-2012 08:47 Send private message

yep ive had same thing on and off for a few weeks, but last couple days not able to use chrome.

thanks for the in-cognito tip that does seem to work for now.

BDFL
49993 posts

Uber Geek
+1 received by user: 4645

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 695336 3-Oct-2012 09:18 Send private message

I saw this error happening but not for some time now. Could you folks having this please clear the cache using CTRL - SHIFT - DELETE and see how it goes?




dan

570 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 15


  Reply # 695344 3-Oct-2012 09:35 Send private message

Hi

i did this yesterday, deleted the cache and all cookies, didnt help. I could do it again if you changed something but already spent quite a bit of time relogging back into websites since then

FYI my start page is www.geekzone.co.nz/forums_unread.asp - yesterday this wouldnt load at all got redirect message, today it does load sometimes without re-direct message, i can see the new threads, but if you click any forum link i get the redirect error.

I also disabled all plugins in Chome (v22) and re-tried, same issue.

In in-cognito mode the site works normally.

BDFL
49993 posts

Uber Geek
+1 received by user: 4645

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 695346 3-Oct-2012 09:38 Send private message

Interesting. There goes the theory, thanks for trying.

Is your bookmark to www.geekzone.co.nz/forums_unread.asp using https or http?

I am told by Cloudflare there's a Chrome bug for this already...




dan

570 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 15


  Reply # 695347 3-Oct-2012 09:43 Send private message

was http, i changed the bookmark to https to try - same issue.

maybe CloudFlare need to workaround the bug ;)

BDFL
49993 posts

Uber Geek
+1 received by user: 4645

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 695348 3-Oct-2012 09:45 Send private message

They seem to be but we will plan to move back to our previous CDN if this can't be solved soon.






197 posts

Master Geek
+1 received by user: 4


  Reply # 696432 4-Oct-2012 21:18 Send private message

I'm not getting the redirect loop today :) I had also cleared cookies when this first started happening and that didn't help.

BDFL
49993 posts

Uber Geek
+1 received by user: 4645

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 696447 4-Oct-2012 21:37 Send private message

I have removed our content domains (www, live, m and jobs) from Cloudflare, leaving only our resource domains (cdn, images, avatar, stream) with them until a time they find a fix or workaround.





BDFL
49993 posts

Uber Geek
+1 received by user: 4645

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 702187 16-Oct-2012 17:45 Send private message

In preparation for some maintenance tomorrow I've redirect the site through Cloudflare again. If you folks see this error happening in the meantime please let me know by posting here.




BDFL
49993 posts

Uber Geek
+1 received by user: 4645

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 704247 21-Oct-2012 10:26 Send private message

No one having this problem anymore?







197 posts

Master Geek
+1 received by user: 4


  Reply # 704339 21-Oct-2012 16:16 Send private message

freitasm: No one having this problem anymore?


I'm not getting the error today.

dan

570 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 15


  Reply # 704945 23-Oct-2012 10:25 Send private message

I havent had the issue again either.

1767 posts

Uber Geek
+1 received by user: 45

Trusted

  Reply # 714459 9-Nov-2012 01:45 Send private message

I am still getting this, I have cleared cookies and checked my timezone settings (as that was what one site said to do to sort this) no luck.

Using win7 and Chrome 23.0.1271.64 m

BDFL
49993 posts

Uber Geek
+1 received by user: 4645

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 714842 9-Nov-2012 17:31 Send private message

Interesting. I haven't seen these for ages now. I've identified two different configuration settings that were likely to be causing this problem and correct this back 21st October.

Are you using a custom host file pointing to geekzone domains? No ad blocker?




 1 | 2
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic




Twitter »
Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:





Trending now »

Hot discussions in our forums right now:

Government Limos
Created by networkn, last reply by Bung on 31-Oct-2014 12:39 (94 replies)
Pages... 5 6 7


Snap refuses to replace faulty gear
Created by Brendan, last reply by MadEngineer on 28-Oct-2014 19:07 (92 replies)
Pages... 5 6 7


Shutup and take my money (via NFC on my mobile phone)
Created by sxz, last reply by sonyxperiageek on 31-Oct-2014 22:34 (24 replies)
Pages... 2


How good is your general Science Knowledge?
Created by Aredwood, last reply by Fred99 on 1-Nov-2014 11:28 (44 replies)
Pages... 2 3


OneDrive code giveaway - go!
Created by freitasm, last reply by PhantomNVD on 1-Nov-2014 10:31 (36 replies)
Pages... 2 3


Uber: a cheaper taxi ride?
Created by kingdragonfly, last reply by livisun on 31-Oct-2014 14:47 (34 replies)
Pages... 2 3


DDos Protection from ISP
Created by charsleysa, last reply by freitasm on 31-Oct-2014 12:11 (46 replies)
Pages... 2 3 4


Sky will be 'upgrading software' of My Sky to connect to internet. What does that mean?
Created by Geektastic, last reply by Jase2985 on 1-Nov-2014 07:06 (28 replies)
Pages... 2



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.

Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.