Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.

View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
1 | 2 
302 posts

Ultimate Geek


  Reply # 567241 11-Jan-2012 09:47 Send private message

I still have some nasty lag on Google services. Regularly have website objects like images just not load as well, but that's not new. Often have to fall back to a different DNS provider.




– J

BDFL - Memuneh
52397 posts

Uber Geek
+1 received by user: 6178

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 567243 11-Jan-2012 09:48 Send private message

Regardless of what the status page was saying yesterday, the problem WAS NOT DNS related.





1 | 2 
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic




Twitter & Pushbullet »
Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Follow us to receive updates on your mobile device or browser via Pushbullet:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.

Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.