Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.



439 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 22


Topic # 97761 20-Feb-2012 10:06 Send private message

For some reason I cant get stuff.co.nz with chrome. All I get is 

Internal Server Error

I can access it via IE. Its been going on for more than a month and I havent really bothered with it.
Im running no ad blockers or anything in chrome and its just a standard install of the latest version

IE traps a jscript error (but still displays)

On google there are a couple of other hits with the same issue, but no solutions. Anyone else seen this?









 

Create new topic
3115 posts

Uber Geek
+1 received by user: 252

Trusted
Subscriber

  Reply # 583727 20-Feb-2012 10:06 Send private message

TBH I'd count your self lucky to not so that awful trash.....





654 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 20

Trusted

  Reply # 583746 20-Feb-2012 10:32

Yes, I got this the other day - seems to be a corrupt cache/cookie issue.

To fix it, go to Options - Under the Hood - Content Settings - All Cookies and Site Data.
Delete the entries for stuff.co.nz



439 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 22


  Reply # 583749 20-Feb-2012 10:44 Send private message

Sorted - cheers :)

Create new topic




Twitter »
Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:





Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.

Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.