Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.



2286 posts

Uber Geek
+1 received by user: 448

Subscriber

Topic # 101082 24-Apr-2012 11:11 Send private message

Just a quick one, any one had trouble after upgrading pfsense to 2.0.1. Upgraded a couple of months ago and until then had never had to restart the box, except for updates and my own mucking around. But now the box has crashed twice. Haven't noted the error it displays but I can get to the login for the WebUI and at the top there is an error message. Can't log in. However, devices with a static IP can still access the net no trouble it is just the ones that use DHCP don't get an address. Just needs a quick reboot to fix but is annoying. Just me or other people too? Google says just me lol.

Create new topic
75 posts

Master Geek


  Reply # 614805 25-Apr-2012 11:06 Send private message

Why not just do a fresh install, with the latest version? Possibly something went wrong with the upgrade? Depending on how much config you have, could just be the easiest option.

Create new topic




Twitter »
Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:





Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.

Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.