This is a bit of a long shot, but I thought I'd post here and see if anyone can help me.

Basically, I'm trying to find out the correct http request to send to my AM300 router in order to log into it via a script.  I'm using samurize and trying to get the pagescraper plugin to grab some stats from my modem.

I've logged in manually and watched the http request sent by the browser and it appears to be:


-----------------------------------------------------------
POST http://192.168.1.1/cgi-bin/login.exe HTTP/1.0
Host: 192.168.1.1
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.5) Gecko/2008120122 Firefox/3.0.5 (.NET CLR 3.5.30729)
Accept: text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
Accept-Language: en-us,en;q=0.5
Accept-Encoding: gzip,deflate
Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7
Keep-Alive: 300
Proxy-Connection: keep-alive
Referer: http://192.168.1.1/login.stm
X-lori-time-1: 1233210342302
Content-Type: application/x-www-form-urlencoded
Content-Length: 69

username=admin&password=&x=30&y=12&exec_cgis=login_CGI
-----------------------------------------------------------

...so from this I figured that the http request was:
http://192.168.1.1/login.stm?username=admin&password=&x=30&y=12&exec_cgis=login_CGI

However, it doesn't appear to work...

I've also tried:
http://192.168.1.1/login.exe?username=admin&password=&x=30&y=12&exec_cgis=login_CGI

... but that doesn't work either.

Anyone have any ideas?  I can provide the login page html source if it helps.