Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.



773 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 67


Topic # 99105 13-Mar-2012 00:18 Send private message

Hi,


Following all the fantastic tutorials, I appear to have Oscam/Acamd talking to each other, with TVSource grabbing the channels.  THe issue is in WMC7.  Everytime I try to select a channel from the list, I get a video decoder error sa ying that it can't play.  THis has only happened since tonight, as before that I was purely running freeview through the system as normal... Any suggestions? 

Create new topic


773 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 67


  Reply # 594431 13-Mar-2012 07:04 Send private message

This ca be locked now.  It appears that one of my HDMI ports is a bit bung and simply moving to another port made the whole thing work properly, including Sky :-)

Create new topic

Twitter & Pushbullet »
Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Follow us to receive updates on your mobile device or browser via Pushbullet:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.

Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.