Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.

View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
1 | 2 | 3 
BDFL
49515 posts

Uber Geek
+1 received by user: 4372

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 543257 9-Nov-2011 18:09 Send private message

So, you mean that like lots of other things, this is another buggy Google service?




7679 posts

Uber Geek
+1 received by user: 265

Trusted
Subscriber

  Reply # 543374 9-Nov-2011 21:57 Send private message

All software has bugs!

1332 posts

Uber Geek
+1 received by user: 152
Inactive user


  Reply # 543441 10-Nov-2011 07:52 Send private message

So, you mean that like lots of other things, this is another buggy free Google service? I suppose I am also able to report any bugs I find to the appropriate channels and they will be resolved very quickly. I also bet that many other providers of free services have buggy software but their support might be worse than Google.

FTFY

BDFL
49515 posts

Uber Geek
+1 received by user: 4372

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 543444 10-Nov-2011 08:06 Send private message

I actually think - and know - Google support is pretty bad.




208 posts

Master Geek


  Reply # 544062 11-Nov-2011 00:38 Send private message

KevinL:

[extract]
The android youtube application will inexplicably play the wrong video - the description/comments/etc are correct, but the video that plays is incorrect.  Toggling from HD to SD will play the correct video (and toggling back to HD will play the correct video in HD).  Often the same 'wrong' video will play for any video selected (at the present time for me, it is Antony Worral Thompson cooking scrambled eggs... and now it is Spongebob).

It doesn't happen when I am signed out of the youtube application, nor does it seem to happen when I am on a 3G connection.  It also doesn't happen from the youtube website via the browser.  It is easily reproducible on my Samsung SGS2 and ASUS Transformer which share the same account.

I've been unable to track down the cause - I wonder if it has something to do with ISP caching (I'm with slingshot) or DNS/port settings, or has something to do with the google account - pain in the arse, really.
[/extract]


Cool. I was going to do a bit of research on how to 'enforce' the correct YouTube video selection.
Mine defaulted to some Indian soapy every now and then which is... just wrong.

Using WiFi via Telecom NZ on a Sony Ericsson X10i with Gingerbread 2.3.3 and it does seem like some sort of caching issue

By toggling the HD setting on the video it does indeed 'enforce' the correct video.

At least now I can watch SassiBob's 'sparkling' and insightful thoughts on Android phones and that's got to be a win/grin. Wink

654 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 20

Trusted

  Reply # 544197 11-Nov-2011 11:10

1080p: So, you mean that like lots of other things, this is another buggy free Google service? I suppose I am also able to report any bugs I find to the appropriate channels and they will be resolved very quickly. I also bet that many other providers of free services have buggy software but their support might be worse than Google.

FTFY


freitasm: I actually think - and know - Google support is pretty bad.



For what it's worth, I have submitted a help ticket (http://www.google.com/support/forum/p/youtube/thread?tid=6ed9190d03eaf20d&hl=en) and a helpful Google employee has requested and passed on my logcat data to the dev team.  Hopefully it gets to the right people.

Not a fix by any sense of the term, but at least they appear to be trying...



485 posts

Ultimate Geek


  Reply # 547260 19-Nov-2011 16:44 Send private message

there was an update to youtube application the other day and hoped it would fix the problem but nope !
today some guy trying to teach me how to make pavlova :(

208 posts

Master Geek


  Reply # 547306 19-Nov-2011 21:47 Send private message

I'm getting an eastern European soap powder adverts at the moment. Surprised

It's all quite exciting really.

Just to recap, if one watches a youtube video via WiFi on a broadband service, the video requested is supplanted with a random video.

As suggested here, I toggle the HD setting and it reloads the original video.

This seems to only occur when using broadband via WiFi.
If one is using a 3G service this problem doesn't seem to exist.

My broadband(WiFi) is via Telecom NZ
My 3G service is via Vodafone NZ.

 

132 posts

Master Geek
+1 received by user: 11


  Reply # 551523 29-Nov-2011 16:34 Send private message

im getting this problem too, on both my phone and tablet. 3g sonetimes does it but every single time i try to use the app on wifi i get lesbian porn



485 posts

Ultimate Geek


  Reply # 551656 30-Nov-2011 06:44 Send private message

yes tom ,neoprint very annoying. i used to give my previous N95 to my 4yr old (watches rhymes on youtube) but not my new android. its so easy get to a wrong video.

BTW i've been using "fast youtube" application which does seem to have this problem as its uses mobile site in a browser. one annoying thing is you've to put in your credentials!

bmt

159 posts

Master Geek
+1 received by user: 4


  Reply # 561294 24-Dec-2011 22:35 Send private message

Was just browsing the Galaxy S II owners thread and saw a post directing to this thread.

I've experienced the same problem on my Galaxy Tab 10.1 using Wifi. Wrong videos being played on YouTube. I just avoid watching videos on my tablet these days because of that and the general lagginess.

1 | 2 | 3 
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic




Twitter »
Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:




News »

Trending now »
Hot discussions in our forums right now:

Judith Collins: I am resigning
Created by Presso, last reply by gzt on 31-Aug-2014 18:20 (64 replies)
Pages... 3 4 5


Orcon Global Mode launched
Created by freitasm, last reply by ErnieII on 31-Aug-2014 17:50 (125 replies)
Pages... 7 8 9


Sluggish Macbook
Created by SATTV, last reply by SATTV on 30-Aug-2014 22:21 (19 replies)
Pages... 2


Lightbox press event release
Created by freitasm, last reply by IcI on 30-Aug-2014 17:54 (562 replies)
Pages... 36 37 38


Is my in-wall oven worth electrician call out?
Created by joker97, last reply by joker97 on 31-Aug-2014 17:27 (17 replies)
Pages... 2


Recommendations for soundbar or similar for <$1k?
Created by jonathan18, last reply by michaelmurfy on 29-Aug-2014 21:11 (17 replies)
Pages... 2


Lightbox quality comments
Created by ronw, last reply by NonprayingMantis on 31-Aug-2014 15:22 (66 replies)
Pages... 3 4 5


Suddenly limited to 1mbps download speed on spark VDSL
Created by Jase2985, last reply by TimA on 31-Aug-2014 16:27 (47 replies)
Pages... 2 3 4



Geekzone Live »
Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.

Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.