Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.




1601 posts

Uber Geek
+1 received by user: 754


Topic # 213960 21-Apr-2017 07:06 Send private message quote this post

Using Bigpipe DNS acquired by my modem, i'm getting nothing.
Using Google DNS everything is honkey dory.

Outram, adsl

Anyone else?





Location: Dunedin

Create new topic
5834 posts

Uber Geek
+1 received by user: 2448

Trusted
Subscriber

  Reply # 1768223 21-Apr-2017 07:08 Send private message quote this post

Working totally fine with me...

 

You using 203.96.123.1 & 203.96.123.2?





Michael Murphy | https://murfy.nz
Want to be with an epic ISP? Want $20 to join them too? Well, use this link to sign up to BigPipe!
The Router Guide | Community UniFi Cloud Controller | Ubiquiti Edgerouter Tutorial




1601 posts

Uber Geek
+1 received by user: 754


  Reply # 1768224 21-Apr-2017 07:16 Send private message quote this post

Sure am. I'm get nothing.

Is there a way to ping test them or something, I have about 5 mins then I have to go to work.




Location: Dunedin



1601 posts

Uber Geek
+1 received by user: 754


  Reply # 1768225 21-Apr-2017 07:18 Send private message quote this post

Can ping them just fine if that's any test. just no name resoloution




Location: Dunedin

5834 posts

Uber Geek
+1 received by user: 2448

Trusted
Subscriber

  Reply # 1768227 21-Apr-2017 07:27 Send private message quote this post

I am testing them - nothing on my graphs: https://smokeping.murfy.nz/smokeping.fcgi?target=DNS





Michael Murphy | https://murfy.nz
Want to be with an epic ISP? Want $20 to join them too? Well, use this link to sign up to BigPipe!
The Router Guide | Community UniFi Cloud Controller | Ubiquiti Edgerouter Tutorial


46 posts

Geek
+1 received by user: 1


  Reply # 1768228 21-Apr-2017 07:35 Send private message quote this post

Same here in invercargill on ufb using bigpipe DNS lights on no-one home.
Using Google DNS is all go




1601 posts

Uber Geek
+1 received by user: 754


  Reply # 1768229 21-Apr-2017 07:39 Send private message quote this post

haysking: Same here in invercargill on ufb using bigpipe DNS lights on no-one home.
Using Google DNS is all go


If you have time, can you lodge a ticket maybe them fixing yours will fix mine. I cant till about 6 tonight.




Location: Dunedin

5834 posts

Uber Geek
+1 received by user: 2448

Trusted
Subscriber

  Reply # 1768238 21-Apr-2017 07:53 Send private message quote this post

Strange if it is affecting other people. @JoshBigPipe any news?




Michael Murphy | https://murfy.nz
Want to be with an epic ISP? Want $20 to join them too? Well, use this link to sign up to BigPipe!
The Router Guide | Community UniFi Cloud Controller | Ubiquiti Edgerouter Tutorial


29 posts

Geek
+1 received by user: 3


  Reply # 1768245 21-Apr-2017 08:04 Send private message quote this post

I'm having the same issue.  Switching to Google DNS works fine.


29 posts

Geek
+1 received by user: 3


Reply # 1768303 21-Apr-2017 09:40 Send private message quote this post

I've just switched back to BigPipe DNS and the issue seems to be resolved.


Create new topic








Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:






Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.