Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.
Buying anything on Amazon? Please use the Geekzone Amazon aff link.




2153 posts

Uber Geek
+1 received by user: 43


Topic # 107102 7-Aug-2012 13:23 Send private message

Hey,

Can anyone else with a Telecom DSL connection, or other type connection if you like, test a page for me?

http://amp.vero.co.nz

What should happen is you should get redirected to https://amp.vero.co.nz.

However with 3 Telecom DSL customers I've tested it with it isn't working, you just get the Page cannot be displayed error.

It works fine on our fibre and Vodafone DSL connections.








View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
 1 | 2 | 3
357 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 9


  Reply # 668967 7-Aug-2012 13:47 Send private message

Tested on Galaxy Note (Telecom) - working fine using default (ICS) browser.




Current Phone:
- Android: Samsung SM-N9005 Galaxy Note 3
(XT)
- Win Phone 8: Samsung ATIV S
(XT)

Current Tab: Acer Iconia Tab A500

Twitter: qraider

5977 posts

Uber Geek
+1 received by user: 112

Trusted
Subscriber

  Reply # 668999 7-Aug-2012 14:07 Send private message

Does the right thing here on a Telecom connection behind a gen-i proxy.

Cyril

Watchmaker Wizard
2431 posts

Uber Geek
+1 received by user: 58

Subscriber

  Reply # 669033 7-Aug-2012 14:27 Send private message

Tried rebooting your modem and/or router?






2153 posts

Uber Geek
+1 received by user: 43


  Reply # 669048 7-Aug-2012 14:41 Send private message

As I said this is not working at three different sites and the only common thing between them is that they are all on a Telecom DSL connection. They're all using different routers too.

I've just tested from a forth client's site, who is also Telecom, but they are not in our city, and the problem also exists at their site.
So that's 4 Telecom sites that are all showing the same issue of not being able to redirect from http://amp.vero.co.nz to https://amp.vero.co.nz.
You can browse fine to the https site if you type that in directly though so it's just the redirection that isn't working.

Update: Just tried from a residential client, who is on Telecom DSL, and it works OK from there.
So the other sites that it isn't working on could be because they are on a business connection??? They all have static IPs, while the home connection I tested on doesn't, so could that make a difference?




357 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 9


  Reply # 669059 7-Aug-2012 15:06 Send private message

Just tried on one of our test machines that has a static ip (EUBA connection) - works fine ...

oh ... may have just found something ... checking ...




Current Phone:
- Android: Samsung SM-N9005 Galaxy Note 3
(XT)
- Win Phone 8: Samsung ATIV S
(XT)

Current Tab: Acer Iconia Tab A500

Twitter: qraider

1296 posts

Uber Geek
+1 received by user: 12


  Reply # 669063 7-Aug-2012 15:07 Send private message

CYaBro: As I said this is not working at three different sites and the only common thing between them is that they are all on a Telecom DSL connection. They're all using different routers too.

I've just tested from a forth client's site, who is also Telecom, but they are not in our city, and the problem also exists at their site.
So that's 4 Telecom sites that are all showing the same issue of not being able to redirect from http://amp.vero.co.nz to https://amp.vero.co.nz.
You can browse fine to the https site if you type that in directly though so it's just the redirection that isn't working.

Update: Just tried from a residential client, who is on Telecom DSL, and it works OK from there.
So the other sites that it isn't working on could be because they are on a business connection??? They all have static IPs, while the home connection I tested on doesn't, so could that make a difference?


Tried by Telecom at home and had the same problem, fine in work on xnet.

678 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 12

Trusted
Spark NZ

  Reply # 669065 7-Aug-2012 15:08 Send private message

Timed out on my Telecom ADSL2+ connection here at home.




All opinions are mine and mine alone, and do not represent the opinion of Spark.

7594 posts

Uber Geek
+1 received by user: 433


  Reply # 669069 7-Aug-2012 15:11 Send private message

CYaBro: Hey,

Can anyone else with a Telecom DSL connection, or other type connection if you like, test a page for me?

http://amp.vero.co.nz

What should happen is you should get redirected to https://amp.vero.co.nz.

However with 3 Telecom DSL customers I've tested it with it isn't working, you just get the Page cannot be displayed error.

It works fine on our fibre and Vodafone DSL connections.






Doesn't work. Contact the vero website to fix it, they may need to contact telecom

357 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 9


  Reply # 669078 7-Aug-2012 15:26 Send private message

CYaBro, you wouldn't happen to have the static ip address would you ?

... or any of the ip address that are having issues would be good too ..

I'm seeing if plambrechtsen can pop in "officially" in a bit




Current Phone:
- Android: Samsung SM-N9005 Galaxy Note 3
(XT)
- Win Phone 8: Samsung ATIV S
(XT)

Current Tab: Acer Iconia Tab A500

Twitter: qraider

Just A Geek
1946 posts

Uber Geek
+1 received by user: 313

Trusted
Subscriber

  Reply # 669080 7-Aug-2012 15:27 Send private message

Looks simple enough and should work.....
telnet amp.vero.co.nz 80
Trying 202.47.81.246...
Connected to amp.vero.co.nz.
Escape character is '^]'.
GET / HTTP/1.1
Host: amp.vero.co.nz

HTTP/1.1 302 Moved Temporarily
Location: HTTPS://amp.vero.co.nz/
Connection: close
Cache-Control: no-cache
Pragma: no-cache



Ulless the Capital HTTPS is confusing things on Telecom's Side. Can you go to https://amp.vero.co.nz directly?


678 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 12

Trusted
Spark NZ

  Reply # 669094 7-Aug-2012 15:40 Send private message

LennonNZ: 

Ulless the Capital HTTPS is confusing things on Telecom's Side. Can you go to https://amp.vero.co.nz directly?



Yes, for me the https works, the http fails though.




All opinions are mine and mine alone, and do not represent the opinion of Spark.

796 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 112

Subscriber

  Reply # 669103 7-Aug-2012 15:56 Send private message

No go here (Telecom dsl) using IE9.



2153 posts

Uber Geek
+1 received by user: 43


  Reply # 669104 7-Aug-2012 16:01 Send private message

qraider: CYaBro, you wouldn't happen to have the static ip address would you ?

... or any of the ip address that are having issues would be good too ..

I'm seeing if plambrechtsen can pop in "officially" in a bit


They are all in the 125.236.???.??? range.




1872 posts

Uber Geek
+1 received by user: 401

Trusted
Spark NZ

  Reply # 669105 7-Aug-2012 16:02 Send private message

Tested here on XT MBB without an issue and a DSL circuit I have at the office without an issue but was contacted by a 3rd level support guy who has duplicated it on a certain customer type.

So if people are having the issue please can you e-mail me pl at telecom dot co dot nz with your relevant information.

- Account Number
- Phone number of the DSL connection.
- IP Address assigned to your broadband connection

And I will forward it onto the 3rd level guy who is working on it.




I work for Spark, but as always my views are my own.

357 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 9


  Reply # 669120 7-Aug-2012 16:24 Send private message

CYaBro:
qraider: CYaBro, you wouldn't happen to have the static ip address would you ?

... or any of the ip address that are having issues would be good too ..

I'm seeing if plambrechtsen can pop in "officially" in a bit


They are all in the 125.236.???.??? range.


If you could send the info to plambrechtsen we'll hopefully get it sorted for you asap.




Current Phone:
- Android: Samsung SM-N9005 Galaxy Note 3
(XT)
- Win Phone 8: Samsung ATIV S
(XT)

Current Tab: Acer Iconia Tab A500

Twitter: qraider

 1 | 2 | 3
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic




Twitter »
Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:





Trending now »

Hot discussions in our forums right now:

Do I have the right to return this?
Created by corksta, last reply by sdavisnz on 20-Dec-2014 22:18 (40 replies)
Pages... 2 3


Police Camera Van Disguise
Created by Reanalyse, last reply by TLD on 20-Dec-2014 23:50 (61 replies)
Pages... 3 4 5


Has Spark (Telecom) locked their iphone 6 ?
Created by anewguy2014, last reply by michaelmurfy on 17-Dec-2014 14:32 (25 replies)
Pages... 2


In defence of cats
Created by Rikkitic, last reply by DarthKermit on 17-Dec-2014 15:40 (68 replies)
Pages... 3 4 5


Slaughter of Innocents
Created by networkn, last reply by networkn on 19-Dec-2014 17:46 (64 replies)
Pages... 3 4 5


Can someone explain Chromecast to me
Created by Rikkitic, last reply by robjg63 on 20-Dec-2014 22:43 (19 replies)
Pages... 2


Spray Foam Insulation
Created by AACTech, last reply by timbosan on 19-Dec-2014 16:58 (36 replies)
Pages... 2 3


Why I’m a paid subscriber to geekzone
Created by sdavisnz, last reply by sdavisnz on 20-Dec-2014 23:05 (35 replies)
Pages... 2 3



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.

Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.