Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.

View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
1 | 2 | 3 | 4
591 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 48

Subscriber

  Reply # 1032424 28-Apr-2014 10:34 Send private message

plambrechtsen: A P1 case has been logged and talking with the Tech now, any particular sites folks can't access??


YouTube, Google and facebook work fine on https but fail on http for me.

I tried the webchat url you gave which loads fine (on vdsl) but fails to do anything when I hit 'Start chat'

243 posts

Master Geek
+1 received by user: 14


  Reply # 1032425 28-Apr-2014 10:34 Send private message

plambrechtsen: A P1 case has been logged and talking with the Tech now, any particular sites folks can't access??


http://www.geekzone.co.nz/
http://www.hardwarecanucks.com/forum/
http://www.amazon.com/ref=gno_logo
http://www.wxforum.net/
http://www.weather-display.com/index.php Stuff.co.nz kinda loads the logo and then nothing much happens.  



The above are just a few sites.



2299 posts

Uber Geek
+1 received by user: 147

Trusted

  Reply # 1032435 28-Apr-2014 10:52 Send private message

Oh, for the first time, one of the pages I'd had a problem with is now working. As at 10:52




Previously known as psycik

NextPVR Based HTPC:

Gigabyte AMD A8 Brix --> Samsung LA46A650D via HDMI, SiliconDust HDHomeRun Dual DVB-T Tuner, NextPVR, Plex Plugin 
Clients:
Popcorn Hour A-100, 1xATV2, 1xATV3, Roku3
Windows 7 Ultimate Host (Plex Server)
3x2TB, 1x3TB, 1x4TB + 1x1.5TB using DriveBender, VMWare Workstation 10 with 1xW7, 2xW2k3 1xUbuntu 11.10 Desktop, 1xWHS2011, Plex, Crashplan, NextPVR channel for Plex

UnblockUS - Unblock your freedom

231 posts

Master Geek
+1 received by user: 38

Subscriber

  Reply # 1032436 28-Apr-2014 10:54 One person supports this post Send private message

I just lost all connectivity and when it came back pages appear to be loading normally.




Speedtest

13 posts

Geek
+1 received by user: 6


  Reply # 1032440 28-Apr-2014 10:59 Send private message

Amosnz: I just lost all connectivity and when it came back pages appear to be loading normally.

Are you on ADSL or VDSL.
Still not working for me on Telecom VDSL

231 posts

Master Geek
+1 received by user: 38

Subscriber

  Reply # 1032441 28-Apr-2014 11:00 Send private message

Nope spoke too soon, it died again after about 30 seconds.




Speedtest

1949 posts

Uber Geek
+1 received by user: 472
Inactive user


  Reply # 1032442 28-Apr-2014 11:00 Send private message

Was just on an audio conference about it and the problematic element has been isolated. Please try again now thanks caller.



231 posts

Master Geek
+1 received by user: 38

Subscriber

  Reply # 1032443 28-Apr-2014 11:00 Send private message

gujal:
Amosnz: I just lost all connectivity and when it came back pages appear to be loading normally.

Are you on ADSL or VDSL.
Still not working for me on Telecom VDSL


VDSL here.




Speedtest

11053 posts

Uber Geek
+1 received by user: 951

Trusted

  Reply # 1032445 28-Apr-2014 11:01 Send private message

Not good is it Peter?

Nothing works :(

1253 posts

Uber Geek
+1 received by user: 308


  Reply # 1032446 28-Apr-2014 11:01 Send private message

yus we can all go back to being giganaires now :P





11053 posts

Uber Geek
+1 received by user: 951

Trusted

  Reply # 1032447 28-Apr-2014 11:03 Send private message

Even the telecom app is not working (I suspect due to crawl slow rather than complete failure)

I don't know how much 3/4g I've used or will be using due to this :(

11053 posts

Uber Geek
+1 received by user: 951

Trusted

  Reply # 1032450 28-Apr-2014 11:06 Send private message

Hey that mobile data is working would that narrow down the problem? Now that I've said it it better not stop working!

1949 posts

Uber Geek
+1 received by user: 472
Inactive user


  Reply # 1032452 28-Apr-2014 11:09 Send private message

joker97: Even the telecom app is not working (I suspect due to crawl slow rather than complete failure)

I don't know how much 3/4g I've used or will be using due to this :(


That's a separate issue that is also being worked on right now.

2360 posts

Uber Geek
+1 received by user: 477

Subscriber

  Reply # 1032455 28-Apr-2014 11:10 Send private message

I've had calls from customers that can't get to www.nextpay.co.nz

Seems I can always ping it but from our Telecom UFB connection at the office I have no problem browsing.

80 posts

Master Geek
+1 received by user: 13

Subscriber

  Reply # 1032471 28-Apr-2014 11:32 Send private message


TuneIn radio, Flight Radar, Ookla speed test apps not receiving any internet connection on my iPad over home wifi (ADSL) near Wanganui.

Can't connect to any http webpage.

https webpages, email and secure FTP working okay though.

1 | 2 | 3 | 4
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic




Twitter & Pushbullet »
Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Follow us to receive updates on your mobile device or browser via Pushbullet:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.

Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.