Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.

gzt



4331 posts

Uber Geek
+1 received by user: 196

Subscriber

Topic # 110836 17-Oct-2012 13:09 Send private message

Some time ago I changed an option in my profile which removed the RSS feed icon from my posts. Sometime in November 2011 maybe. All good, that is what I intended.

I noticed on a post I made today the RSS feed icon appears next to my username and the feed is active.

It appears a change has been made which affects existing option behavior.

Can you explain what occured here?

Thanks!

- gzt

Filter this topic showing only the reply marked as answer View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
 1 | 2

gzt



4331 posts

Uber Geek
+1 received by user: 196

Subscriber

  Reply # 702484 17-Oct-2012 13:19 Send private message

A reply I posted yesterday does not have the icon - so the change is very recent.

I sense a disturbance in the force...


BDFL
49499 posts

Uber Geek
+1 received by user: 4361

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 702524 17-Oct-2012 14:16 Send private message

Nothing changed. Which RSS icon are you talking about?

Remember we always show the RSS feed to the owner, regardless of it being public or private.




gzt



4331 posts

Uber Geek
+1 received by user: 196

Subscriber

  Reply # 702529 17-Oct-2012 14:32 Send private message

I do not see the RSS icon in this post at present next to my username - but I do see it in this post:

http://www.geekzone.co.nz/forums.asp?forumid=34&topicid=110832&page_no=1#702454.

Same browser, same session, both pages refreshed, etc.

BDFL
49499 posts

Uber Geek
+1 received by user: 4361

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 702532 17-Oct-2012 14:40 Send private message

I see the icon in both posts. Perhaps something when rendering the icon?




gzt



4331 posts

Uber Geek
+1 received by user: 196

Subscriber

  Reply # 702543 17-Oct-2012 14:56 Send private message

Had a look with Firefox. When logged in I see exactly the same behavior. A rendering issue seems unlikely.

Previous browser was Firefox. [Edit: That should have read 'Safari'] 

I'll have a closer look in a little while - suggestions welcome : )

BDFL
49499 posts

Uber Geek
+1 received by user: 4361

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 702549 17-Oct-2012 15:13 Send private message

Please note that I have just now changed the authentication mechanism in the feeds. It's done in the forum and profile pages, but not in the feeds themselves.

The new links will redirect to the front page for a while until this is changed across.

Nothing to do with this report but had to be done.




gzt



4331 posts

Uber Geek
+1 received by user: 196

Subscriber

  Reply # 702560 17-Oct-2012 15:29 Send private message

freitasm: I see the icon in both posts. Perhaps something when rendering the icon?


Perhaps because you are Über user?

The post where the icon appears has a signature. Adding a signature to this post.

[Edit: signature made no difference]

BDFL
49499 posts

Uber Geek
+1 received by user: 4361

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 702562 17-Oct-2012 15:34 Send private message

Only your Geekzone Friends see the RSS feed icon next to your name in the forums. You see other people's icons.





gzt



4331 posts

Uber Geek
+1 received by user: 196

Subscriber

  Reply # 702578 17-Oct-2012 15:57 Send private message

Ok. Good to know, but yeah - the question arises because I see the RSS icon only one recent post of mine but not any others. I assumed something had recently changed but that may not be the case at all.

It is not a client side issue. The html for my avatar area on one topic contains the RSS icon and feed and on the other topic it does not.

[Edit: accuracy - changed 'post' to 'topic']

gzt



4331 posts

Uber Geek
+1 received by user: 196

Subscriber

  Reply # 702644 17-Oct-2012 19:25 Send private message

One way or another the behavior is now normal. Just one additional note - previously I could see RSS icon/links for users not on my friend list. This is also resolved.

gzt



4331 posts

Uber Geek
+1 received by user: 196

Subscriber

  Reply # 702646 17-Oct-2012 19:26 Send private message

Btw - I noticed today when logging in with an incorrect username or password that there is no fail message. I have used the same saved cred for a while and this is the first time I have needed to log in for some time. I assume it has been that way for a while - but I thought it was unusual enough to remark on.

BDFL
49499 posts

Uber Geek
+1 received by user: 4361

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 702651 17-Oct-2012 19:48 Send private message

That's correct. Something is wrong, either username or password. We're not about to tell an attacker using a dictionary which one is which.




gzt



4331 posts

Uber Geek
+1 received by user: 196

Subscriber

  Reply # 702668 17-Oct-2012 20:24 Send private message

Yes, that is good policy.

Reporting "the username or password you entered is incorrect" also meets that requirement.

It is unusual to report nothing.

BDFL
49499 posts

Uber Geek
+1 received by user: 4361

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 702669 17-Oct-2012 20:25 Send private message

I will see later...

I have something to do tomorrow - optimise the email notification in threads with a few hundred replies.





gzt



4331 posts

Uber Geek
+1 received by user: 196

Subscriber

  Reply # 702677 17-Oct-2012 20:46 Send private message

That will keep you busy. But since you mentioned notification..

In gmail (apps) - The thread notification emails are in the same conversation until 61 replies and then a new conversation starts, and again each 61.

I'm guessing this occurs because something changes in the subject line or something like that around then but I have not looked at it yet so in theory it may not be a geekzone problem.

When I have not caught up with a thread for a while and the conversation splits in gmail - it is easy to start reading from the wrong place due to that problem.

 1 | 2
Filter this topic showing only the reply marked as answer View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic




Twitter »
Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:




News »

Trending now »
Hot discussions in our forums right now:

Orcon Global Mode launched
Created by freitasm, last reply by MadEngineer on 27-Aug-2014 22:33 (90 replies)
Pages... 4 5 6


Advice on Residential Fence replacement and neighbour
Created by networkn, last reply by nickrout on 27-Aug-2014 19:45 (26 replies)
Pages... 2


What would show if the net went down?
Created by gnfb, last reply by muppet on 27-Aug-2014 21:01 (24 replies)
Pages... 2


Moving to Auckland - advise & recommendation
Created by nakedmolerat, last reply by nakedmolerat on 26-Aug-2014 22:48 (47 replies)
Pages... 2 3 4


Vodafone TV multicast settings on pfSense?
Created by kenkeniff, last reply by kenkeniff on 27-Aug-2014 10:32 (182 replies)
Pages... 11 12 13


XtraHost - Closing
Created by achieveit, last reply by quickymart on 27-Aug-2014 18:57 (19 replies)
Pages... 2


Slingshots Front Up! Are applauding or sceptical?
Created by gnfb, last reply by gnfb on 26-Aug-2014 21:49 (19 replies)
Pages... 2


Another Gaming computer help question
Created by Lyderies, last reply by timmmay on 26-Aug-2014 18:06 (38 replies)
Pages... 2 3



Geekzone Live »
Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.

Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.