Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.



4464 posts

Uber Geek
+1 received by user: 327

Trusted
Subscriber

Topic # 81610 15-Apr-2011 09:49 Send private message

Has anyone else run into this or is it just me? I can take a screenshot if needed.

Create new topic


4464 posts

Uber Geek
+1 received by user: 327

Trusted
Subscriber

  Reply # 459092 15-Apr-2011 11:49 Send private message

Hmm... just tested this on my desktop (with the UA set to an iPhone) and it all looked correct. So, here are some more details:

Android 2.2.2
Default browser
Telecom XT
internet.telecom.co.nz APN

BDFL - Memuneh
52409 posts

Uber Geek
+1 received by user: 6181

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 459098 15-Apr-2011 12:16 Send private message

I have just reset some configuration and should have all working now.

Thanks!






4464 posts

Uber Geek
+1 received by user: 327

Trusted
Subscriber

  Reply # 459103 15-Apr-2011 12:28 Send private message

Yep, looks good now, thanks :)

Create new topic




Twitter & Pushbullet »
Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Follow us to receive updates on your mobile device or browser via Pushbullet:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.

Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.