Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.



3930 posts

Uber Geek
+1 received by user: 175

Trusted
Subscriber

Topic # 87270 24-Jul-2011 09:35 Send private message

Hi,

I've been having an issue for a couple of days where a topic flagged as "new" will do this when you open it up:



This only occurs for the first post in a topic. Any subsequent posts are formatted correctly, even if the New graphic is present.

I'm running Safari 5.0.5 on a Mac (OS 10.6.8). I first noticed the issue a couple of days ago, specifically right after updating to Safari 5.1. I've subsequently reverted to 5.0.5 but the issue's still there; it's possible that bits of 5.1 are still on my system though!

Has anyone else run into this?

Create new topic
BDFL
49896 posts

Uber Geek
+1 received by user: 4615

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 497290 24-Jul-2011 09:36 Send private message

Yes, this was reported before and it's just the alignment inside the box. Will be fixed sometime...







3930 posts

Uber Geek
+1 received by user: 175

Trusted
Subscriber

  Reply # 497310 24-Jul-2011 10:50 Send private message

Oops, forgot to load my mail client and didn't see your reply come in!

Thanks for the update, it's good to know that it's not just my computer being weird :)

Create new topic




Twitter »
Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:





Trending now »

Hot discussions in our forums right now:

American legal jurisdiction in New Zealand
Created by ajobbins, last reply by ajobbins on 20-Oct-2014 22:53 (22 replies)
Pages... 2


Another Trade Me competitor: SellShed
Created by freitasm, last reply by mattwnz on 20-Oct-2014 15:16 (22 replies)
Pages... 2


Why would Suresignal calls be worse quality than non-Suresignal calls from the same location?
Created by Geektastic, last reply by gzt on 20-Oct-2014 23:43 (39 replies)
Pages... 2 3


Picture resizing on the forum
Created by Jase2985, last reply by freitasm on 18-Oct-2014 13:32 (13 replies)

Internet question...
Created by Geektastic, last reply by Geektastic on 17-Oct-2014 22:59 (40 replies)
Pages... 2 3


Why do people keep thinking National are doing a great job?
Created by sxz, last reply by Geektastic on 20-Oct-2014 23:05 (156 replies)
Pages... 9 10 11


Just bought a TiVo online. No wireless adaptor. Will a standard one work? Or do I need the TiVo one ?
Created by Limerick, last reply by graemeh on 20-Oct-2014 16:03 (11 replies)

iPad Air 2 and iPad Mini 3. Gonna get one?
Created by Dingbatt, last reply by alexx on 20-Oct-2014 13:34 (45 replies)
Pages... 2 3



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.

Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.