Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.

View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
1 | 2 
1271 posts

Uber Geek
+1 received by user: 99


  Reply # 716557 13-Nov-2012 17:04 Send private message

Have you tried changing your DNS to something else like 208.67.220.220 and 208.67.222.222 (those are for OpenDNS)
just to see if they work




Asus Crosshair V Formula AMD FX8320 (3.8GHz), 8GB Mushkin BlackLine DDR2400, 1x Asus STRIX DCUII R9-285 2GB 1050/1400, 2x Samsung HD502IJ RAID0 Boot, 1x WDC WD2003FYYS RE4 2TB, 1X WDC WD1003FZEX 1TB, 1X  SAMSUNG HD103SJ 1TB, SilverStone ST75F-P (750W) Full Modular PSU, OS WIN8.1pro U1 x64, SilverStone RaVeN RV02B-W (with USB3.0 upgrade)

13 posts

Geek


  Reply # 716799 14-Nov-2012 08:05 Send private message

This isn't a DNS issue - you're getting the IP address resolved OK, it's just falling over in the last hop to the website.  I'd suggest this isn't a TCL issue.

1 | 2 
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic




Twitter »
Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:





Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.

Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.