Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.



BDFL - Memuneh
51886 posts

Uber Geek
+1 received by user: 5898

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

Topic # 99628 23-Mar-2012 11:12 Send private message

It seem cable services are down around Wellington. Confirmed Karori, Johnsonville.




View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
 1 | 2 | 3 | 4 | 5

xpd

GTA5 Nut
6719 posts

Uber Geek
+1 received by user: 468

Mod Emeritus
Trusted
Subscriber

  Reply # 599000 23-Mar-2012 11:15 Send private message

Paraparaumu as well I think, our branch there are screaming for internet access :)

And as I type this its come back up.... 




XPD / @DemiseNZ / Gavin
 
Check out "Like A Storm" - Official Site

GPKC GTA5 Crew - Fun, social, NZ based

Corsair Carbide SPEC-02 / Corsair VS550 / G.SKILL Ripjaws X 8GB / ASUS 260X / ASUS H81M-E / Intel Pentium K Anniversay G3258



786 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 103
Inactive user


  Reply # 599001 23-Mar-2012 11:15 Send private message

And kapiti....still Offline in raumati



BDFL - Memuneh
51886 posts

Uber Geek
+1 received by user: 5898

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 599006 23-Mar-2012 11:21 Send private message

It's back now for me in Johnsonville...




I iz your trusted friend
5392 posts

Uber Geek
+1 received by user: 69

Mod Emeritus
Trusted
Subscriber

  Reply # 599011 23-Mar-2012 11:29 Send private message

Fine in CHC. Just remote in to home PCs and connect ok.




Internet is my backyard...

«Geekzone blog: Tech 'n Chips Takeaway» «Personal blog: And then...» «Photo blog: I see...»

Please read the Geekzone's FUG


392 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 8


  Reply # 599016 23-Mar-2012 11:40 Send private message

Had an outage in Petone for a brief period of time around the timing this thread was created. All working now.



BDFL - Memuneh
51886 posts

Uber Geek
+1 received by user: 5898

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 599186 23-Mar-2012 16:05 Send private message

I am now getting lots of errors "Error 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): The server closed the connection without sending any data" which I suspect are because of TelstraClear's proxy.





1549 posts

Uber Geek
+1 received by user: 174

Trusted

  Reply # 599197 23-Mar-2012 16:37 Send private message

freitasm: I am now getting lots of errors "Error 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): The server closed the connection without sending any data" which I suspect are because of TelstraClear's proxy.



Getting the same errors in Wilton. 




Religion is the opiate of the masses.

I took masses of opiates religiously
- Carrie Fisher


My thoughts are my own and are in no way representative of my employer.



BDFL - Memuneh
51886 posts

Uber Geek
+1 received by user: 5898

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 599198 23-Mar-2012 16:38 Send private message

I can't access Xero, help.Rdio.com and a few other websites.







BDFL - Memuneh
51886 posts

Uber Geek
+1 received by user: 5898

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 599204 23-Mar-2012 16:48 Send private message

Add t.co domain (the Twitter shortening service) to those that are being impacted.






BDFL - Memuneh
51886 posts

Uber Geek
+1 received by user: 5898

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 599215 23-Mar-2012 17:07 Send private message

Another one: www.meraki.com




4318 posts

Uber Geek
+1 received by user: 266

Trusted
Subscriber

  Reply # 599218 23-Mar-2012 17:14 Send private message

Same here in Whakatane (TCL DSL).

8283 posts

Uber Geek
+1 received by user: 747

Trusted
Subscriber

  Reply # 599223 23-Mar-2012 17:27 Send private message

I'm just down the road from you M, I can access the Xero fine. I can't access microsoft.com and some random website aren't working.

Edit - I spoke too soon. Xero connectivity is intermittent. I can log in, but I can't log out. 




Amazon & TOGAF certified solution architect
Professional photographer

19 posts

Geek


  Reply # 599227 23-Mar-2012 17:46 Send private message

Same here in Napier.

Just got connected today and I'm already missing SNAP :-(

TLC couldn't even set my call divert up properly and now this!! Hopefully my second day with TLC will be better

Cheers

392 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 8


  Reply # 599239 23-Mar-2012 18:18 Send private message

Going to some news stories from nz.yahoo.com I get "The connection was reset. The connection to the server was reset while the page was loading" message

643 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 7


  Reply # 599240 23-Mar-2012 18:19 Send private message

freitasm: I am now getting lots of errors "Error 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): The server closed the connection without sending any data" which I suspect are because of TelstraClear's proxy.



Me too (JVille, cable). Can't access live.com (and hotmail.com etc) or engadget.com. At least YouTube is working. Not surprised to see that it's been like this for at least 2 hours.

 1 | 2 | 3 | 4 | 5
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic




Twitter »
Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:





Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.

Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.