Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.



1968 posts

Uber Geek
+1 received by user: 19

Trusted
Subscriber

Topic # 101095 24-Apr-2012 14:30 Send private message

I have all my video content in h.264/acc (mp4 container). From the remote access website I can see the files, but from the inbuilt transcoder they are not displaying, is there a index I need to rebuild to show the new content?

Create new topic


1968 posts

Uber Geek
+1 received by user: 19

Trusted
Subscriber

  Reply # 615282 26-Apr-2012 09:11 Send private message

Answer: do not create or move files on the localhost file system, only work with files through the web UI or SMB share.



1968 posts

Uber Geek
+1 received by user: 19

Trusted
Subscriber

  Reply # 623884 12-May-2012 08:33 Send private message

hmmm, this morning all the content has disappeared from the browsing view (still visible on the file system), very mysterious.

 Disappearing Content



1968 posts

Uber Geek
+1 received by user: 19

Trusted
Subscriber

  Reply # 623892 12-May-2012 09:02 Send private message

Shutdown and start has brought it back to life, a bit flakey but never mind.

Create new topic




Twitter »
Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:





Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.

Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.