Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.




BDFL - Memuneh
57590 posts

Uber Geek
+1 received by user: 9227

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

Topic # 106607 27-Jul-2012 12:27 Send private message

Hello folks

I am on TelstraClear and have frequently seen "waiting for tpnads.com" when loading ads on Geekzone. 

Is anyone else seeing this, and if so what ISP are you using? I just want to find out if this is a TelstraClear problem, their server having problems or general international traffic problems from New Zealand.






Create new topic
654 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 20

Trusted

  Reply # 662903 27-Jul-2012 12:29

freitasm: Hello folks

I am on TelstraClear and have frequently seen "waiting for tpnads.com" when loading ads on Geekzone. 

Is anyone else seeing this, and if so what ISP are you using? I just want to find out if this is a TelstraClear problem, their server having problems or general international traffic problems from New Zealand.




I was going to post that I haven't had problems, but a refresh of the homepage just gave me the same "waiting for tpnads.com" - on Slingshot, so unlikely to be a TelstraClear issue.

2220 posts

Uber Geek
+1 received by user: 330


  Reply # 662911 27-Jul-2012 12:50 Send private message

This has been driving me crazy in the last couple of weeks!!
We are on Callplus at work - I was seeing it very badly on stuff.co.nz - but not all the time.
Likewise geekzone (sometimes).

Sometimes pages seem to not complete for many minutes.... I had the suspicion that our firewall box was doing something bad - but I am not so sure - we get otherwise good speed (on ADSL) and the speed tests are usually very good as well.

Google-analytics often seems to cause a stall as well..




Nothing is impossible for the man who doesn't have to do it himself - A. H. Weiler



BDFL - Memuneh
57590 posts

Uber Geek
+1 received by user: 9227

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 662912 27-Jul-2012 12:52 Send private message

This is hosted by Amazon AWS, in Singapore it seems.





1889 posts

Uber Geek
+1 received by user: 120

Trusted

  Reply # 663270 28-Jul-2012 13:26 Send private message

No problems here (at the moment) - also on slingshot.




Qualified in business, certified in fibre, stuck in copper, have to keep going  ^_^

4087 posts

Uber Geek
+1 received by user: 41

Moderator
Trusted
Subscriber

  Reply # 663352 28-Jul-2012 17:05 Send private message

On my Telecom connection, around 80% of the time the ads do not load, 10% it loads a white box and the remaining 10% it will load the ad.

355 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 62


  Reply # 663361 28-Jul-2012 17:25 Send private message

+1 on Telecom.

Causes some pages to time-out. Very very annoying.

I must admit though that it hasn't done it for the past week.

12246 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1339


  Reply # 663380 28-Jul-2012 18:49 Send private message

I'm on telecom and not seeing any ads at all today. But the page aren't waiting for anything to load.


Create new topic








Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site: