Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.

View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
1 | 2 


1317 posts

Uber Geek
+1 received by user: 94

Subscriber

  Reply # 729931 10-Dec-2012 18:54 Send private message

I simply shifted PPPoE connection to ether8. PPPoE MTU size is set correctly at 1492. Now have speedtest of 49/9.




Ross
ADSL2+ sync (Kbps): 11577/945, attenuation (dB): 33.0/16.9, Noise margin (dB): 11.5/11.5

21534 posts

Uber Geek
+1 received by user: 2587

Moderator
Trusted
Biddle Corp
Subscriber

  Reply # 729987 10-Dec-2012 21:18 Send private message

I knew somewhere there was logic somewhere in me always using ether1 for the WAN connection on Mikrotik's!


1 | 2 
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic





Twitter & Pushbullet »
Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Follow us to receive updates on your mobile device or browser via Pushbullet:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.

Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.