Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7
250 posts

Master Geek


  Reply # 987572 15-Feb-2014 00:32 Send private message

jasonh: Internet has still been a bit flay all day. Speed hasn't been quite right and often I am opening a page and get an error in safari telling me it can't find the server. Not just one machine but on different machines all day, not for just one website but for a number of them.


Same here. Getting errors when trying to load pages (This webpage is not available). Glad to see its not only me. 




 

'That VDSL Cat'
5807 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1058

Trusted
Spark
Subscriber

  Reply # 987670 15-Feb-2014 11:04 Send private message

yeah, dns server seems to be failing on some requests currently..

IPv4 requests are failing too now.

ironically, IPv6 was perfectly fine before, and it still seems good for the time being.




#include <std_disclaimer>

 

Any comments made are personal opinion and do not reflect directly on the position my current or past employers may have.


232 posts

Master Geek
+1 received by user: 44


  Reply # 987684 15-Feb-2014 11:06 Send private message

I can't resolve anything if I turn IPv6 off - ever since the update. Running the 7360.




 

 

 


'That VDSL Cat'
5807 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1058

Trusted
Spark
Subscriber

  Reply # 987685 15-Feb-2014 11:08 Send private message

cjmchch: I can't resolve anything if I turn IPv6 off - ever since the update. Running the 7360.


interesting, i havent turned my IPv6 off at all - as i keep mentioning, it was never broke for me..

so i wonder if IPv6 is now dodgy for me, and ill be forced to make the choice.. IF that IS the case, i must say, nice going snap.




#include <std_disclaimer>

 

Any comments made are personal opinion and do not reflect directly on the position my current or past employers may have.




956 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 347
Inactive user


  Reply # 987713 15-Feb-2014 11:44 Send private message

I've also had pages randomly failing to load. Thought it was a Chrome beta issue but guess not..

 

This has been happening since before the 13th as well

12243 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1885

Trusted
Subscriber

  Reply # 987783 15-Feb-2014 14:44 Send private message

I haven't been using the internet heaps, but my Snap UFB connection seems stable.




AWS Certified Solution Architect Professional, Sysop Administrator Associate, and Developer Associate
TOGAF certified enterprise architect
Professional photographer


736 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 232


  Reply # 987787 15-Feb-2014 14:57 Send private message

Are those who are having problems all using Fritzboxes?



956 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 347
Inactive user


  Reply # 987790 15-Feb-2014 15:09 Send private message

Nope, Zyxel + Asus RTN66U running Tomato RAF

'That VDSL Cat'
5807 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1058

Trusted
Spark
Subscriber

  Reply # 987791 15-Feb-2014 15:09 Send private message

yes, 5.22... suspect snap changed their ipv6 for 6.0 and broke 5.22

not the greatest for vdsl...




#include <std_disclaimer>

 

Any comments made are personal opinion and do not reflect directly on the position my current or past employers may have.


232 posts

Master Geek
+1 received by user: 44


  Reply # 987793 15-Feb-2014 15:10 Send private message

Fritz 7360 here




 

 

 


35 posts

Geek
+1 received by user: 1


  Reply # 987825 15-Feb-2014 16:32 Send private message

Nope, using a Vigor.

77 posts

Master Geek


  Reply # 987888 15-Feb-2014 17:56 Send private message

Intermittent DNS failures here for what seems like a week now.
Pages in Chrome unable to load citing ERR_NAME_RESOLUTION_FAILED, reload the page and it works fine.

On Snap VDSL with Thomson modem bridged to Mikrotik router.

672 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 82

Subscriber

  Reply # 987891 15-Feb-2014 17:57 One person supports this post Send private message

lokeynz:
Pages in Chrome unable to load citing ERR_NAME_RESOLUTION_FAILED, reload the page and it works fine.


Ditto, hope snap can get this sorted! 




Morgan French-Stagg

 

morgan.french.net.nz

 

 


35 posts

Geek
+1 received by user: 1


  Reply # 987922 15-Feb-2014 18:25 Send private message

For now I am going to move to open dns. Problem is I havent been able to access it to get set up details because of these problems.

293 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 13


  Reply # 987934 15-Feb-2014 18:52 Send private message

Fritzbox 7390 with UFB and im having trouble even getting youtube to play. Also lots of site even geekzone are taking 30 seconds to load. 

Been like this most of the day and happened a few days back as well. 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic








Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:






Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.