Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.

View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
1 | 2 
BDFL - Memuneh
51796 posts

Uber Geek
+1 received by user: 5815

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 961088 4-Jan-2014 14:02 Send private message

Interesting. This is what I see on a 10Mbps Snap ADSL2 connection:



1.66 seconds page ready to interact, 4.5 seconds total page load time...

As previously suggested, have you tried other WiFi channel? Have you tried a wired connection instead of WiFi?







291 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 2


  Reply # 961100 4-Jan-2014 15:02 Send private message

freitasm: Interesting. This is what I see on a 10Mbps Snap ADSL2 connection:



1.66 seconds page ready to interact, 4.5 seconds total page load time...

As previously suggested, have you tried other WiFi channel? Have you tried a wired connection instead of WiFi?




Yes, I have tried other WiFi Channel and direct Wire to Router.

3064 posts

Uber Geek
+1 received by user: 164

Trusted
Spark NZ

  Reply # 961113 4-Jan-2014 15:25 Send private message

Sort of OT , but on my iPad when I click the URL in the email to go to the recent post I go to the last page I viewed on that topic, as if it was cached or the URL indicator for the last post was ignored, any ideas MF?

BDFL - Memuneh
51796 posts

Uber Geek
+1 received by user: 5815

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 961115 4-Jan-2014 15:26 Send private message

Nothing much we can do around Safari not following what all other browsers do...

Sorry.




3064 posts

Uber Geek
+1 received by user: 164

Trusted
Spark NZ

  Reply # 961116 4-Jan-2014 15:28 Send private message

freitasm: Nothing much we can do around Safari not following what all other browsers do...

Sorry.


No worries, tks for reply.

^__^
3740 posts

Uber Geek
+1 received by user: 530

Trusted
Subscriber

  Reply # 961152 4-Jan-2014 16:26 Send private message

this still sounds like something in your usage patterns or your network layout itself.. although its odd that it only affects these two sites.


im on snap vdsl, IPv6 to geekzone, seems quite happy.

3064 posts

Uber Geek
+1 received by user: 164

Trusted
Spark NZ

  Reply # 961156 4-Jan-2014 16:31 Send private message

joker97: And a few minutes later was fine. Technology?!!


I suspect murphyslawafteryoumakeapost.com is the cause!



291 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 2


  Reply # 996851 1-Mar-2014 08:59 Send private message

Just a wee update.

About 10 days ago they seemed to have fixed the problem......... Until now. It's back to slow again. Sick of calling them.

And also 2 weeks ago I asked to be upgraded from Deluxe UFB to Ultra plan. Billing cycle has rolled over to show new plan / charges but in still getting Deluxe speeds. After 5 calls to them and each time being told they are waiting on Enable to do the upgrade, I'm getting very annoyed with Snap and looking at the contract for a way to break it because they can't supply the services I want and that I'm paying for.

Come on Snap get your s@&$ together.

1 | 2 
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic

Twitter »
Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:





Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.

Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.