Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.




14 posts

Geek


Topic # 2088 21-Aug-2004 18:34
Send private message

Can't help myself. Installed XP SP2, first uninstalling Billionton BT stack to give the MS one a go. Now ICS doesn't work with my T3. Not really surprised, but has anyone else had a look? Mauricio?

There are a few 1.4xx versions of the Billionton BT stack on their website www.billionton.com.tw Anyone know which version to use, P or N?

Cheers,
JamBoy

Create new topic
BDFL - Memuneh
61724 posts

Uber Geek
+1 received by user: 12390

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

Reply # 7886 21-Aug-2004 19:18
Send private message

Service Pack 2 will not provide the service required to implement the LAP and ICS trick. I'm afraid you have to either restore the XP to before the SP2, install the Bluetooth software and then reinstall SP2, or manually install the Bluetooth drivers. Give me an e-mail address where I can send you instructions - I'll post them here later, but I can send now a file I've got from Widcomm.






14 posts

Geek


  Reply # 7896 22-Aug-2004 20:31
Send private message

Hi Mauricio

You can contact me on my profile email.
Thanks,
Jamboy

Create new topic



Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.