Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.




245 posts

Master Geek
+1 received by user: 66

Trusted

Topic # 214074 26-Apr-2017 21:43
Send private message

Hope I'm not missing anything too obvious here - had a static IP address assigned today - all my devices went offline shortly after, were online briefly and then have been offline the past few hours. I was told I may need to reboot but have not changed any other settings on my router otherwise. My LAN seems to be working fine. Am I missing a trick?

Create new topic
98 posts

Master Geek
+1 received by user: 49

Trusted
BigPipe

  Reply # 1770951 26-Apr-2017 22:00
One person supports this post
Send private message

If after restarting your router you still have trouble you should submit a support ticket about it, mentioning that after the static was applied you started having trouble so that we can check things on our end.

 

 




245 posts

Master Geek
+1 received by user: 66

Trusted

  Reply # 1771097 27-Apr-2017 09:47
Send private message

sweet have done :) 


Create new topic



Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.


Geekzone Live »

Our community of supporters help make Geekzone possible. Click the button below to join them.

Support Geezone on PressPatron



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.