Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
1 | 2 


63 posts

Master Geek
+1 received by user: 2


  Reply # 126539 27-Apr-2008 09:40
Send private message

no telemate TE1209DP

3594 posts

Uber Geek
+1 received by user: 79

Trusted
WorldxChange

  Reply # 126541 27-Apr-2008 09:50
Send private message

Sorry went to 3 warehouse's yesterday and couldn't find any, the one that had in there works fine and was able to switch between the calls no problem btw.




Yes I am a employee of WxC (My Profile) ... but I do have my own opinions as well Wink

             

https://www.facebook.com/wxccommunications



63 posts

Master Geek
+1 received by user: 2


  Reply # 126563 27-Apr-2008 12:47
Send private message

they are a few years old, must have been replaced.

the call waiting thing has only been happening for about a month



63 posts

Master Geek
+1 received by user: 2


  Reply # 127738 1-May-2008 22:41
Send private message

has there been any progress with this?

3594 posts

Uber Geek
+1 received by user: 79

Trusted
WorldxChange

  Reply # 127797 2-May-2008 09:04
Send private message

We can not reproduce the issue here on any type of phone sorry, and do not have your model of phone, no changes have been made to any configs on these devices for several months so at this stage believe it is phone related or possibly a faulty device.




Yes I am a employee of WxC (My Profile) ... but I do have my own opinions as well Wink

             

https://www.facebook.com/wxccommunications



63 posts

Master Geek
+1 received by user: 2


  Reply # 128306 3-May-2008 22:41
Send private message

I had to download new config a little while ago, not sure what it was for though.

Has there been any progress with the lost packet issue? Could this be tied in with the slow international traffic issue?



63 posts

Master Geek
+1 received by user: 2


Reply # 131932 19-May-2008 21:58
Send private message

Hey!

Update: We bought new phones, fixed the call waiting answering issue *yay*!!!!

I havn't moticed breaking up on the phone recently at all.

I may not remember this properly. but thinking about it, its on in-bound calls.  Theres a beep - almost like someone pushing a button on another phone.  It does it on both our vfx lines, and my parents 2 lines.

Its not every x minutes or anything, sometimes it doesnt do it for a couple of days, then it will do it every 2 - 3 mins in a single phone call.

3594 posts

Uber Geek
+1 received by user: 79

Trusted
WorldxChange

  Reply # 131965 20-May-2008 07:20
Send private message

Thanks for this, appreciate the update, as for the beeping do you both have PAP2's.




Yes I am a employee of WxC (My Profile) ... but I do have my own opinions as well Wink

             

https://www.facebook.com/wxccommunications



63 posts

Master Geek
+1 received by user: 2


  Reply # 132024 20-May-2008 12:10
Send private message

I have a PAP2T, parents have a SPA2102

1 | 2 
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.