Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.




156 posts

Master Geek
+1 received by user: 8


Topic # 136668 4-Dec-2013 23:10
Send private message

So I purchased a 625 for $271? + postage, from an importer in Auckland.  Seems like a good deal, great looking phone; decent size screen, pretty good feature set, etc.  I got this for a mate.

It arrived with what looks like the Telecom NZ ROM on it (including Amber) - great!

Except that when you press and hold the Windows icon to go 'Voice mode' - I get this...



a) Can anyone decipher that please

b) Is it possible that the ROM language is unchangeable and that it needs re-loading?

Not sure how to proceed.

I've contacted the Aucland supplier, but they have not responded yet.

Cheers,  Duncan.

Filter this topic showing only the reply marked as answer Create new topic
Infrastructure Geek
4057 posts

Uber Geek
+1 received by user: 195

Trusted
Microsoft NZ
Subscriber

  Reply # 945793 5-Dec-2013 00:43
Send private message

try setting the "Speech Language" to english. go to "settings"/"speech"/"Speech Language"




Technical Evangelist
Microsoft NZ
about.me/nzregs
Twitter: @nzregs


Infrastructure Geek
4057 posts

Uber Geek
+1 received by user: 195

Trusted
Microsoft NZ
Subscriber

  Reply # 945795 5-Dec-2013 00:44
Send private message




Technical Evangelist
Microsoft NZ
about.me/nzregs
Twitter: @nzregs


 
 
 
 




156 posts

Master Geek
+1 received by user: 8


  Reply # 945796 5-Dec-2013 00:47
Send private message

Yep, I meant to add that I checked every Language setting I could goddamn find - it's set to English.

While I was in the Language settings, I deleted all the 'other' languages and left English (American) (I think it was).



156 posts

Master Geek
+1 received by user: 8


  Reply # 945797 5-Dec-2013 00:49
Send private message

But cheers for the link, I'll check all that out when I next get hold of the phone.

Thanks, Duncan.



156 posts

Master Geek
+1 received by user: 8


  Reply # 948644 10-Dec-2013 12:31
Send private message

Thanks Regs, obviously didn't look in *all* the places, but yep, got the Speech Language set and problem sorted.

Cheers,  Duncan.

Filter this topic showing only the reply marked as answer Create new topic



Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.