Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


darkasdes2

410 posts

Ultimate Geek


#288349 22-Jun-2021 15:28
Send private message

Hi

 

I have had issues the last few days trying to get the skygo website to load on Windows 10, just wondering if anyone else is having issues. Have tried Chrome, Firefox, and Edge all with the same result

 

 

 

 

 

 

Above is how much the website loads for me.

 

 


Create new topic
michaelmurfy
/dev/ttys0
11027 posts

Uber Geek

Moderator
ID Verified
Trusted
Lifetime subscriber

  #2732744 22-Jun-2021 15:42
Send private message

Hard to make out there but are you using an ad blocker or running PiHole? Using your ISP's DNS servers?

 

You're likely seeing your browser blocking sdk.split.io which causes the whole page to break (which is what is happening to me). Whitelisting that domain fixes the problem. Take a look in your browser console.





Michael Murphy | https://murfy.nz | https://keybase.io/michaelmurfy - Referral Links: Sharesies | Electric Kiwi
Are you happy with what you get from Geekzone? Please consider supporting us by making a donation.


Affiliate link
 
 
 

Affiliate link: Norton 360 antivirus provides enhanced security for your connected devices, a secure VPN for online privacy, Password Manager, Firewall, SafeCam, PC Cloud Backup, Dark Web Monitoring, Parental Control, and more. An all-in-one cybersecurity solution backed by 100% Virus Protection Promise and 60 Day Money Back Guarantee.
darkasdes2

410 posts

Ultimate Geek


  #2732748 22-Jun-2021 15:56
Send private message

michaelmurfy:

 

Hard to make out there but are you using an ad blocker or running PiHole? Using your ISP's DNS servers?

 

You're likely seeing your browser blocking sdk.split.io which causes the whole page to break (which is what is happening to me). Whitelisting that domain fixes the problem. Take a look in your browser console.

 

 

 

 

Thanks Michael

 

I did wonder if it was my Pi-Hole, have added skygo to the whitelist but still seeing the same issues as above


darkasdes2

410 posts

Ultimate Geek


  #2732749 22-Jun-2021 15:58
Send private message

Got it working now, thanks Michael for the help


Create new topic





News and reviews »

Belkin Screenforce Tempered Glass Screen Protector and Bumper - Apple Watch
Posted 15-Aug-2022 17:20


Samsung Introducing Galaxy Z Flip4 and Galaxy Z Fold4
Posted 11-Aug-2022 01:00


Samsung Unveils Health Innovations with Galaxy Watch5 and Galaxy Watch5 Pro
Posted 11-Aug-2022 01:00


Google Bringing First Cloud Region to Aotearoa New Zealand
Posted 10-Aug-2022 08:51


ANZ To Move to FIS Modern Banking Platform
Posted 10-Aug-2022 08:28


GoPro Hero10 Black Review
Posted 8-Aug-2022 17:41


Amazon to Acquire iRobot
Posted 6-Aug-2022 11:41


Samsung x LIFE Picture Collection Brings Iconic Moments in History to The Frame
Posted 4-Aug-2022 17:04


Norton Consumer Cyber Safety Pulse Report: Phishing for New Bait on Social Media
Posted 4-Aug-2022 16:50


Microsoft Announces New Solutions for Threat Intelligence and Attack Surface Management
Posted 3-Aug-2022 21:54


Seagate Addresses Hyperscale Workloads with Enterprise-Class Nytro SSDs
Posted 3-Aug-2022 21:50


Visa Launching Eco-friendly Payment Solutions in New Zealand
Posted 3-Aug-2022 21:48


NCR Delivers Services to Run Bank of New Zealand ATM Network
Posted 30-Jul-2022 11:06


New HP Portfolio Supports New Era of Hybrid Work
Posted 28-Jul-2022 17:14


Harman Kardon Launches Citation MultiBeam 1100 Soundbar
Posted 28-Jul-2022 17:10









Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.