Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


macolokoy

3 posts

Wannabe Geek


#1289 29-Mar-2004 23:19
Send private message

hello guyz...

Im using windows 2000 (with service pack 3) and a nokia 3660. I also have an infrared dongle. After I installed the pc suite for nokia 3660 and started an infrared connection, windows displays FATAL Exception (thread 00001416) ACCESS VIOLATION. Sometimes, the MRouterRuntime.Exe fails, and I can't use my pc suite.

Please help me on how to fix this... I need your expertise.

I really need your help guyz... thanks in advance...


Macoy

Create new topic
freitasm
BDFL - Memuneh
68795 posts

Uber Geek

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

#4493 30-Mar-2004 07:38
Send private message

Do you have internal modems on this machine? Could you disable to try?




 

 

These links are referral codes

 

Geekzone broadband switch | Eletricity comparison and switch | Hatch investment (NZ$ 10 bonus if NZ$100 deposited within 30 days) | Sharesies | Mighty Ape | Backblaze | Coinbase | TheMarket | My technology disclosure


macolokoy

3 posts

Wannabe Geek


#4496 30-Mar-2004 12:37
Send private message

i tried disabling my internal modem. after that i get connected at first. but when i use the pc suite for the second time, the ACCESS VIOLATION still occurs. I tried it again, i wasn't able to get connected again. It only happened the first time. About the mRouterRuntime error, I guess its already solved. On this ACCESS VIOLATION error is what's bugging my mind up to now. Sometimes i get connected by after i click on the file transfer application of the pc suite, the same error happens.

 
 
 
 


macolokoy

3 posts

Wannabe Geek


#4516 1-Apr-2004 07:10
Send private message

this is just an update... I downloaded the latest pc suite from nokia and still the same errors happen. i thought that the mrouter error is already solved but i had a mistake. even though the internal modem is disabled still the mrouter and the access violation error occurs...

my mind is already boggling about this stuff... ahhhhh... i need help!

Create new topic





News »

Nanoleaf enhances lighting line with launch of Triangles and Mini Triangles
Posted 17-Oct-2020 20:18


Synology unveils DS1621+ 
Posted 17-Oct-2020 20:12


Ingram Micro introduces FootfallCam to New Zealand channel
Posted 17-Oct-2020 20:06


Dropbox adopts Virtual First working policy
Posted 17-Oct-2020 19:47


OPPO announces Reno4 Series 5G line-up in NZ
Posted 16-Oct-2020 08:52


Microsoft Highway to a Hundred expands to Asia Pacific
Posted 14-Oct-2020 09:34


Spark turns on 5G in Auckland
Posted 14-Oct-2020 09:29


AMD Launches AMD Ryzen 5000 Series Desktop Processors
Posted 9-Oct-2020 10:13


Teletrac Navman launches integrated multi-camera solution for transport and logistics industry
Posted 8-Oct-2020 10:57


Farmside hits 10,000 RBI customers
Posted 7-Oct-2020 15:32


NordVPN starts deploying colocated servers
Posted 7-Oct-2020 09:00


Google introduces Nest Wifi routers in New Zealand
Posted 7-Oct-2020 05:00


Orcon to bundle Google Nest Wifi router with new accounts
Posted 7-Oct-2020 05:00


Epay and Centrapay partner to create digital gift cards
Posted 2-Oct-2020 17:34


Inseego launches 5G MiFi M2000 mobile hotspot
Posted 2-Oct-2020 14:53









Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.


Support Geekzone »

Our community of supporters help make Geekzone possible. Click the button below to join them.

Support Geezone on PressPatron



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.