Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.




633 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 162


Topic # 225748 4-Dec-2017 10:47
Send private message quote this post

Is it me or is the IRD website not working? All I'm doing is clicking on the Login Button. 

 






Create new topic
553 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 69

Trusted

  Reply # 1912571 4-Dec-2017 10:50
Send private message quote this post

Worked fine for me just now.





Apple Certified Support Professional (ACSP) 10.10, MCITP 2008

5996 posts

Uber Geek
+1 received by user: 910

Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 1912574 4-Dec-2017 10:59
Send private message quote this post

There was a notice up there a couple of days ago saying that there was scheduled maintenance. I didn't pay too much attention to it (presumably it was after-hours), but it could be related.


 
 
 
 


3384 posts

Uber Geek
+1 received by user: 389

Trusted

  Reply # 1912602 4-Dec-2017 12:20
Send private message quote this post

I have had SOOOO many problems with the IRD website. It's now totally broke for me. Initially I could keep retrying and it would work. Then that stopped saying I had an invalid username/password. I tried another browser and that worked and now all browsers say I have a the wrong password, even if I reset.... Perhaps they don't want me to pay tax?








633 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 162


  Reply # 1912605 4-Dec-2017 12:33
Send private message quote this post

Zeon:

 

I have had SOOOO many problems with the IRD website. It's now totally broke for me. Initially I could keep retrying and it would work. Then that stopped saying I had an invalid username/password. I tried another browser and that worked and now all browsers say I have a the wrong password, even if I reset.... Perhaps they don't want me to pay tax?

 

 

Fixed it now. I just needed to clear my browser cache for google chrome.

 

I did try and installed Firefox and had the same error message but worked when I was incognito/Private mode. 






Create new topic



Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:





News »

Spark doubles down on wireless broadband
Posted 24-Jan-2018 15:44


New Zealand's IT industry in 2018 and beyond
Posted 22-Jan-2018 12:50


Introducing your new workplace headache: Gen Z
Posted 22-Jan-2018 12:45


Jucy set to introduce electric campervan fleet
Posted 22-Jan-2018 12:41


Hawaiki cable system will be ready for service in June 2018
Posted 22-Jan-2018 12:32


New Zealand hits peak broadband data
Posted 18-Jan-2018 12:21


Amazon Echo devices coming to New Zealand early February 2018
Posted 18-Jan-2018 10:53


$3.74 million for new electric vehicles in New Zealand
Posted 17-Jan-2018 11:27


Nova 2i: Value, not excitement from Huawei
Posted 17-Jan-2018 09:02


Less news in Facebook News Feed revamp
Posted 15-Jan-2018 13:15


Australian Government contract awarded to Datacom Connect
Posted 11-Jan-2018 08:37


Why New Zealand needs a chief technology officer
Posted 6-Jan-2018 13:59


Amazon release Silk Browser and Firefox for Fire TV
Posted 21-Dec-2017 13:42


New Chief Technology Officer role created
Posted 19-Dec-2017 22:18


All I want for Christmas is a new EV
Posted 19-Dec-2017 19:54



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.