Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


1 post

Wannabe Geek


Topic # 113037 3-Jan-2013 12:25
Send private message

Hi, the epg with media center appears to be unlicensed after 01/01/2013. I'm assuming Microsoft has pulled the plug and other forums seem to suggest this.

I'm trying to configure EPGcollector to work with media center now but after running, it does not pick up a signal from my two tuners onboard (1 x Hauppage 1 x generic USB) and fails. Any ideas where to start troubleshooting?

I've tried changing all sorts of parameters but still no luck. I'm tuning to DVB/T and using Scotland Durris transmitter with I think 546Hz. I'm selecting the option to import directly to WMC 

Thanks for any help or advice

Create new topic

SJB

1191 posts

Uber Geek
+1 received by user: 283

Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 739689 3-Jan-2013 12:35
Send private message

I'd suspect the frequencies you are trying. The tuners shouldn't be a problem (especially the Hauppauge - never have any problems with those).

Post your log.

Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.