Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


Filter this topic showing only the reply marked as answer View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
1 | 2 | 3 | 4
4 posts

Wannabe Geek
+1 received by user: 1


# 1355715 31-Jul-2015 09:25
Send private message

Yep same again for me, I have emailed them again frown, maybe time to take up 2 degrees on there new service. I have been with 2 degrees since day one

jmh

453 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 142

Subscriber

  # 1355719 31-Jul-2015 09:36
Send private message

Ah, just came across this.  Yes, I have noticed the service has slowed down and some pages don't load.  As I'm leaving them, I haven't followed it up.  I have a laptop wired up to the modem.

 
 
 
 


14 posts

Geek

Trusted
Flip

  # 1355742 31-Jul-2015 09:53
Send private message

Hi all,

If you're still experiencing speed problems please send me a PM with your Flip account info and I'll get the team to take a look. If you can include a speedtest and any other pertinent info, that'd be awesome. :)

158 posts

Master Geek
+1 received by user: 38


  # 1355782 31-Jul-2015 10:27
Send private message

Flip: Hi all,

If you're still experiencing speed problems please send me a PM with your Flip account info and I'll get the team to take a look. If you can include a speedtest and any other pertinent info, that'd be awesome. :)


It's not a speed issue. As I said, I can stream videos from YouTube without any issues, while at the same time some websites are loading fine and others won't load at all or load very slowly, including Flip's own support page.

I'm at work at the moment, so don't know whether the issue is still ongoing. Will check tonight.

Was the output of my tracert to support.flip.co.nz earlier in this thread any help in diagnosing the root cause?

14 posts

Geek

Trusted
Flip

  # 1355806 31-Jul-2015 10:50
Send private message

CitizenErased:
Flip: Hi all,

If you're still experiencing speed problems please send me a PM with your Flip account info and I'll get the team to take a look. If you can include a speedtest and any other pertinent info, that'd be awesome. :)


It's not a speed issue. As I said, I can stream videos from YouTube without any issues, while at the same time some websites are loading fine and others won't load at all or load very slowly, including Flip's own support page.

I'm at work at the moment, so don't know whether the issue is still ongoing. Will check tonight.

Was the output of my tracert to support.flip.co.nz earlier in this thread any help in diagnosing the root cause?


The initial few posts mentioned slowness, but that doesn't have to be the only symptom.

At this stage I've got no account examples to pass along to the team so it's a bit tricky to diagnose anything right now, once I start to gather some solid info we'll have more to go on. :)



418 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 25


  # 1355879 31-Jul-2015 11:40
Send private message

Well what I can say is that my slowness went away after about 24 hours.  Seems to be running fine for me right now. 

Perhaps occasionally there is overloading. 




Tap That - Great cheap tablets and tablet accessories. Windows and Android, NZ based

59 posts

Master Geek
+1 received by user: 1


  # 1358050 3-Aug-2015 17:46
Send private message

am also having issues with flip atm. bbc, itv, facebook, unotelly sites not loading for me yet YouTube seems fine, as does stuff and.geekzone.

reason I suspect its flip is they seem to load ok via 4g on my cellphone.

 
 
 
 


158 posts

Master Geek
+1 received by user: 38


  # 1358087 3-Aug-2015 18:24
Send private message

Mine's been OK the last few days.

I did open a support ticket with Flip and pointed them at this thread. Received this really helpful response (not): "Thanks for your email. Try turning the modem off for about a minute or so, and then turning it back and you should be good to go."

2 posts

Wannabe Geek
+1 received by user: 1


  # 1358136 3-Aug-2015 19:42
Send private message

I am flip user in Taupo.

Since today, I am not able to access to some websites I have often visited. Some website such as yahoo, youtube is fine but not others.

My house mate has same issue so problem would be provider. The problem is not about slow connection , it is about no connection to the websites.

Could you please sort out as soon as possible you can ?

Thank you.

Koi



59 posts

Master Geek
+1 received by user: 1


  # 1358138 3-Aug-2015 19:45
Send private message

sounds like you and i have the same issue. im in wellington.

4 posts

Wannabe Geek


  # 1358405 4-Aug-2015 10:12
Send private message

Sounds like a lot of people were experiencing the same issue yesterday, me included. I lost access to most websites apart from some such as Google Youtube Geekzone and a few random others, i waited 30 mins on the phone until someone answered and even then they said there was no issues from their end and to just do the old trick of turning your modem off and on. And that was all that they were able to suggest. I lost full internet access at about 2pm yesterday and it seemed to come right about 8:30 - 9pm last night. I am in Nelson. Would be great if Flip were able to communicate with customers what is going on seeing as we are paying their wages.

59 posts

Master Geek
+1 received by user: 1


  # 1358424 4-Aug-2015 10:34
Send private message

i was on hold for about ten min before giving up. no response from an email or a messsge to their facebook page either.

Guess they wont mind if I switch to 2degrees. If the situation repeats thats what will happen.

14 posts

Geek

Trusted
Flip

  # 1358579 4-Aug-2015 12:00
Send private message

Hi again all,

If you are currently experiencing problems accessing certain websites please send me a PM with your account and contact info and I'll get this in front of the right people so we can take a look. Cheers!

286 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 134


  # 1358782 4-Aug-2015 16:03
Send private message

I don't think this was/is an isolated Flip issue. I think there were/is problems in the US as other ISPs (like my work) were struggling too...

2 posts

Wannabe Geek
+1 received by user: 1


  # 1358965 4-Aug-2015 21:06
One person supports this post
Send private message

It is happening AGAIN now! whats going on the flip company.. It is very inconvenience that happening for 2 days and feeling very disappointed..

1 | 2 | 3 | 4
Filter this topic showing only the reply marked as answer View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic



Twitter and LinkedIn »



Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:





News »

Scientists unveil image of quantum entanglement
Posted 13-Jul-2019 06:00


Hackers to be challenged at University of Waikato
Posted 12-Jul-2019 21:34


OPPO Reno Z now available in New Zealand
Posted 12-Jul-2019 21:28


Sony introduces WF-1000XM3 wireless headphones with noise cancellation
Posted 8-Jul-2019 16:56


Xero announces new smarter tools, push into the North American market
Posted 19-Jun-2019 17:20


New report by Unisys shows New Zealanders want action by social platform companies and police to monitor social media sites
Posted 19-Jun-2019 17:09


ASB adds Google Pay option to contactless payments
Posted 19-Jun-2019 17:05


New Zealand PC Market declines on the back of high channel inventory, IDC reports
Posted 18-Jun-2019 17:35


Air New Zealand uses drones to inspect aircraft
Posted 17-Jun-2019 15:39


TCL Electronics launches its first-ever 8K TV
Posted 17-Jun-2019 15:18


E-scooter share scheme launches in Wellington
Posted 17-Jun-2019 12:34


Anyone can broadcast with Kordia Pop Up TV
Posted 13-Jun-2019 10:51


Volvo and Uber present production vehicle ready for self-driving
Posted 13-Jun-2019 10:47


100,000 customers connected to fibre broadband network through Enable
Posted 13-Jun-2019 10:35


5G uptake even faster than expected
Posted 12-Jun-2019 10:01



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.


Support Geekzone »

Our community of supporters help make Geekzone possible. Click the button below to join them.

Support Geezone on PressPatron



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.