Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
1 | ... | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | ... | 84
602 posts

Ultimate Geek

Lifetime subscriber

  # 1209999 7-Jan-2015 16:28
Send private message quote this post

Will this work for you?

http://mirrors.xbmc.org/releases/android/arm/kodi-14.0-Helix-armeabi-v7a.apk




Rob

333 posts

Ultimate Geek


  # 1210000 7-Jan-2015 16:29
Send private message quote this post

KiwiTim: I just tried it again. I get kodi-14.0-Helix-armeabi-v7a.zip (59.4 MB) from mirror.overthewire.com.au

I am pulling my hair out with this. Everywhere I try all I get is a file ending in .zip

Would you mind emailing me the .apk via a PM?


I have got it. I tried another PC and it downloaded normally. I have Unotelly DNS on the PC I tried first, Vodafone DNS on the other PC. Somehow it made a difference.

 
 
 
 


BDFL - Memuneh
64645 posts

Uber Geek

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

333 posts

Ultimate Geek


  # 1210036 7-Jan-2015 17:12
Send private message quote this post

freitasm: Nope, I think either the browser or the programs associated with APK on that PC made a difference, not the DNS.




One PC was 8.1 and I used IE, the one that didn't work was W7 and I used IE. Anyway, I now have XBMC on the Stick, after some trial and error!

21270 posts

Uber Geek

Trusted
Lifetime subscriber

  # 1210051 7-Jan-2015 17:47
Send private message quote this post

Anyone else having issues streaming HD Movies from the FireTV? We got buffering a LOT during a kids movie. 


18 posts

Geek


  # 1210079 7-Jan-2015 18:35
Send private message quote this post

I have had issues with movies in Plex randomly stopping several times throughout a movie. Simply exiting the movie and playing it again resolves it immediately which is odd.

No issues with Netflix/Amazon Prime content that aren't bandwidth related.



73 posts

Master Geek


  # 1210203 7-Jan-2015 22:04
Send private message quote this post

Hi,
Just got my Fire TV and have signed-up for the 14 day trial with dns4me, but cannot get my Amazon Fire TV showing any videos. I've followed the guide @ https://dns4me.net/guides/set-top/fire-tv and are seeing entries in the DNS log from the device. https://dns4me.net/check gives passes too. But when I load any videos on the Fire TV - prime TV or movie trailers, etc. - Fire TV always times-out and gives a player error with error code 'UNKNOWN_ERROR". If I remove dns4me's DNS servers from the Fire TV setttings, then it works fine.
Any advise?
Thanks.

 
 
 
 


73 posts

Master Geek


  # 1210270 7-Jan-2015 23:41
Send private message quote this post

freitasm: ... The Amazon videos ...


Yes.

BDFL - Memuneh
64645 posts

Uber Geek

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

  # 1210279 7-Jan-2015 23:49
Send private message quote this post

  • Is it correctly associated with your account? 
  • Do you have a Prime account? 
  • Is this happening on trailers for any movie? 
  • Have you restarted the Fire TV (pull the plug, wait ten - fifteen seconds, connect again)?
  • Tried another service, such as Unotelly?
  • Is your Fire TV using the latest firmware?




73 posts

Master Geek


  # 1210283 7-Jan-2015 23:57
Send private message quote this post

freitasm:

 

  • Is it correctly associated with your account? 
  • Do you have a Prime account? 
  • Is this happening on trailers for any movie? 
  • Have you restarted the Fire TV (pull the plug, wait ten - fifteen seconds, connect again)?
  • Tried another service, such as Unotelly?
  • Is your Fire TV using the latest firmware?


 

  • Is it correctly associated with your account? - Yes, done by Amazon before delivery. Checked, and correctly.
  • Do you have a Prime account? No, not yet.
  • Is this happening on trailers for any movie? Yes
  • Have you restarted the Fire TV (pull the plug, wait ten - fifteen seconds, connect again)? Yes, several times now to be sure.
  • Tried another service, such as Unotelly? No, was thinking that might be the next step.
  • Is your Fire TV using the latest firmware? Yes, updated yesterday (auto updated when first setup)

DNS4me supporting is being fantastic too (multiple responses, checking my DNS4me settings/account through their own device).

Thanks.

18 posts

Geek


  # 1210537 8-Jan-2015 14:00
Send private message quote this post

I had problems initially with DNS setup.

After linking your amazon account and setting up the connection with smartDNS settings..

1. Set your "device region" to USA in the Amazon account settings under devices.

Note: I also removed all CC info and addresses from my amazon account- some people have said you need a US billing address so play around with NZ/US/None addresses.

2. Sync with the Amazon account under AFTV settings.

3. Power cycle the device by unplugging it from the tv, and disconnecting the power cable for 2mins (i wasn't power cycling properly numerous times which ended up being the final remaining issue for me)

127 posts

Master Geek


  # 1210872 8-Jan-2015 23:40
Send private message quote this post

Had a similar problem as mine didn't work with a NZ address and Card.

 

     

  1. Updated my Amazon account with a US address and Airpoint Prepaid Card.
  2. Changed country settings to US.
  3. Re-registered the devices.

73 posts

Master Geek


  # 1210881 9-Jan-2015 00:50
Send private message quote this post

idn0: 
Note: I also removed all CC info [...] some people have said you need a US billing address [...]. 

mAYH3M: Re-registered the devices.


Thank-you! The combination of these 2 actions worked for me.

For anyone wanting a geo-block removal DNS provider, I can recommend DNS4me. Their support has communicated with me many times back-n-forth via email, and offered suggestions and settings to try.

112 posts

Master Geek


  # 1211518 10-Jan-2015 10:03
Send private message quote this post

anyone else having buffering issues in kodi?  video buffers every couple of mins for 5-10 seconds, AFTV is a wired connection, have tried  all the advanced settings xmls, even installed spmc but that does the same.

But when i stream through plex server all vids run smooth. cant figure it out for the life of me. any help appreciated.

1 | ... | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | ... | 84
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic



Twitter and LinkedIn »



Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:





News »

D Link ANZ launches EXO Smart Mesh Wi Fi Routers with McAfee protection
Posted 15-Oct-2019 11:31


Major Japanese retailer partners with smart New Zealand technology IMAGR
Posted 14-Oct-2019 10:29


Ola pioneers one-time passcode feature to fight rideshare fraud
Posted 14-Oct-2019 10:24


Spark Sport new home of NZC matches from 2020
Posted 10-Oct-2019 09:59


Meet Nola, Noel Leeming's new digital employee
Posted 4-Oct-2019 08:07


Registrations for Sprout Accelerator open for 2020 season
Posted 4-Oct-2019 08:02


Teletrac Navman welcomes AI tech leader Jens Meggers as new President
Posted 4-Oct-2019 07:41


Vodafone makes voice of 4G (VoLTE) official
Posted 4-Oct-2019 07:36


2degrees Reaches Milestone of 100,000 Broadband Customers
Posted 1-Oct-2019 09:17


Nokia 1 Plus available in New Zealand from 2nd October
Posted 30-Sep-2019 17:46


Ola integrates Apple Pay as payment method in New Zealand
Posted 25-Sep-2019 09:51


Facebook Portal to land in New Zealand
Posted 19-Sep-2019 18:35


Amazon Studios announces New Zealand as location for its upcoming series based on The Lord of the Rings
Posted 18-Sep-2019 17:24


The Warehouse chooses Elasticsearch service
Posted 18-Sep-2019 13:55


Voyager upgrades core network to 100Gbit
Posted 18-Sep-2019 13:52



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.


Support Geekzone »

Our community of supporters help make Geekzone possible. Click the button below to join them.

Support Geezone on PressPatron



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.