Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.




590 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 76

Trusted
Lifetime subscriber

Topic # 151680 1-Sep-2014 20:38
Send private message

Oh no, I wanted to watch Braking Bad but the play button is gone...



Lightbox, please help... I am on Firefox 31 on Windows 8.1

View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
 1 | 2


590 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 76

Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 1119945 1-Sep-2014 20:45
Send private message

And now I got this...


Stu

Hammered
5096 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1076

Moderator
Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 1119946 1-Sep-2014 20:47
Send private message

Tried a Restart/Clear Cache/Usual stuff?




Keep calm, and carry on posting.

 

 

 

Click to see full size Click to see full size


 
 
 
 




590 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 76

Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 1119947 1-Sep-2014 20:50
Send private message

BigHammer: Tried a Restart/Clear Cache/Usual stuff?


Don't want to do a clear cache because the next time I watch something, Lightbox might thing it is a new decive.  =-(

Stu

Hammered
5096 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1076

Moderator
Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 1119949 1-Sep-2014 20:54
Send private message

What about just logging out and back in again?




Keep calm, and carry on posting.

 

 

 

Click to see full size Click to see full size




590 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 76

Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 1119955 1-Sep-2014 20:59
Send private message

BigHammer: What about just logging out and back in again?


Tried that, did not work.  In fact, there was a moment it keeps logging off and on by itself (for 30 seconds or so).

Stu

Hammered
5096 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1076

Moderator
Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 1119962 1-Sep-2014 21:06
Send private message

Only one thing left to try.

Change seats.




Keep calm, and carry on posting.

 

 

 

Click to see full size Click to see full size




590 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 76

Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 1120040 1-Sep-2014 22:08
Send private message

Back to normal about 45 mins ago... =-)

Stu

Hammered
5096 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1076

Moderator
Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 1120048 1-Sep-2014 22:16
Send private message

Go on. Admit it. You changed seat, right?




Keep calm, and carry on posting.

 

 

 

Click to see full size Click to see full size


297 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 160

Trusted

  Reply # 1120081 1-Sep-2014 22:28
Send private message

Out of curiosity, did you have a look at the help section? This is number 5 so it wouldn't have been that easy to miss.

https://help.lightbox.co.nz/#/troubleshooting/why-am-i-receiving-a-token-missing-error-when-trying-to-watch-lightbox 




Lannah - find me on twitter.


3154 posts

Uber Geek
+1 received by user: 965

Trusted
Lifetime subscriber

Reply # 1120087 1-Sep-2014 22:36
One person supports this post
Send private message

AKLWestie: Oh no, I wanted to watch Braking Bad but the play button is gone...

Is that a new car review series?

540 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 35


  Reply # 1120447 2-Sep-2014 13:11
Send private message

Flickky: Out of curiosity, did you have a look at the help section? This is number 5 so it wouldn't have been that easy to miss.





I tried this last night, and it did not work. 
When I opened the browser, I was still logged in, and had the same issue. 

Tried to go to settings, and asked for my password, entered it and got the token error.
Clicked logout, spinner came up, but didn't log me out.

Eventually cleared the  cache / cookies etc, logged back in - same errror.


I had been watching earlier in the evening.





590 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 76

Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 1122151 4-Sep-2014 21:04
Send private message

Anyone having problem with Lightbox now?  Took ages to logon.  After that, when I try to play Breaking Bad S4E13, I got the same token missing error message again.

Did try to log off, closed browser, and logon again but it didn't help.

This is getting a bit frustrating.  =-(

174 posts

Master Geek
+1 received by user: 36

Lifetime subscriber

  Reply # 1122160 4-Sep-2014 21:18
Send private message

Just tried - no problem loaded Breaking Bad S4E13 immediately and played Ok



590 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 76

Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 1122162 4-Sep-2014 21:20
Send private message

Working now, yay...

2985 posts

Uber Geek
+1 received by user: 293


  Reply # 1122212 4-Sep-2014 22:25
Send private message

Not related but is anyone able to watch s1e1 from Seinfeld?
I get the parking garage episode.




 1 | 2
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic



Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.


Geekzone Live »

Our community of supporters help make Geekzone possible. Click the button below to join them.

Support Geezone on PressPatron



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.