Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


2 posts

Wannabe Geek


Topic # 9684 4-Oct-2006 22:31
Send private message

Any one of you overcome the problem ,when playing any video files ,iam not getting the sound/audio,only video is playing with out any audio.Iam having O2 -XphoneII mobile(windows mobile).Could any of you help in getting out this?


Create new topic
BDFL - Memuneh
61331 posts

Uber Geek
+1 received by user: 12073

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

Reply # 47598 4-Oct-2006 23:23
Send private message

Welcome to Geekzone. Could it be that the proper codec is not in the phone? Are you using Windows Media Player or another media player program (The Core Media Player is a good one, and free)?








2 posts

Wannabe Geek


  Reply # 47599 4-Oct-2006 23:45
Send private message

Initially it was doing good and no problem in playing video files.I am using windows media player
And thing i need to install it newly to recover from the problem

Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.