Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.




6299 posts

Uber Geek
+1 received by user: 378

Moderator
Trusted
Lifetime subscriber

Topic # 57670 21-Feb-2010 13:21
Send private message

My T-stick was working fine until this morning, after I plug it in, this screen never changes:



Any ideas what could be wrong?

Create new topic
2259 posts

Uber Geek
+1 received by user: 676

Trusted

  Reply # 300699 21-Feb-2010 14:01
Send private message

Pull it out plug it back in again.

I get this all the time on the zte's.

Only way to fix it is to shutdown the app and pull out the tstick.





51 posts

Master Geek


  Reply # 300788 21-Feb-2010 19:39
Send private message

If you have plugged it into a different usb port than what you originally installed the stick on it may not work. My one is always stuck on the same screen as your pic if i try using it on a different port.

 
 
 
 


1539 posts

Uber Geek
+1 received by user: 39

Trusted

  Reply # 300790 21-Feb-2010 19:41
Send private message

Make sure the sim is Inserted correctly, On occasion my sim works it way up just enough to loose connection

3394 posts

Uber Geek
+1 received by user: 653


  Reply # 300795 21-Feb-2010 19:56
Send private message

^ this.

Awesome
4780 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1059

Trusted
Subscriber

  Reply # 300798 21-Feb-2010 19:59
Send private message

Mine does this too quite often on XP, but is fine in Windows 7. Have to reinstall the software and reboot to get it going in XP again.




Twitter: ajobbins


2335 posts

Uber Geek
+1 received by user: 372

Trusted

  Reply # 301128 22-Feb-2010 18:31
Send private message

If you didn't noticed.. XT is dead in alot of places around NZ at the moment.



6299 posts

Uber Geek
+1 received by user: 378

Moderator
Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 301778 24-Feb-2010 12:28
Send private message

Thanks for all your suggestions, I have tried them but still no luck.  The most likely issue, I thought, was the SIM card but it is in securely.

1917 posts

Uber Geek
+1 received by user: 110


  Reply # 301786 24-Feb-2010 13:05

or XT is down in your area...

2260 posts

Uber Geek

Trusted

  Reply # 301804 24-Feb-2010 14:13
Send private message

ravsingh: If you have plugged it into a different usb port than what you originally installed the stick on it may not work. My one is always stuck on the same screen as your pic if i try using it on a different port.



This is the biggest problem, I get this all the time too, can't remember which one i plugged it into in the morning before coffee.  Just glows blue for a bit and doesn't detect, till I move it.  Any ideas why it's only one particular USB slot the software detects?




I have moved across the ditch.  Now residing in Melbourne as a VOIP/Video Technical Trainer/Engineer. 

1917 posts

Uber Geek
+1 received by user: 110


  Reply # 301810 24-Feb-2010 14:32

its the same with most laptops have one USB slot that has more power than the others...



6299 posts

Uber Geek
+1 received by user: 378

Moderator
Trusted
Lifetime subscriber

Reply # 308598 18-Mar-2010 08:24
Send private message

Thanks for all your suggestions - finally resolved the issue this morning.  I uninstalled and reinstalled the T-stick, hopefully it will keep working from now on.

edit: 2,500 posts, w00t!

Create new topic



Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:





News »

New Zealand's IT industry in 2018 and beyond
Posted 22-Jan-2018 12:50


Introducing your new workplace headache: Gen Z
Posted 22-Jan-2018 12:45


Jucy set to introduce electric campervan fleet
Posted 22-Jan-2018 12:41


Hawaiki cable system will be ready for service in June 2018
Posted 22-Jan-2018 12:32


New Zealand hits peak broadband data
Posted 18-Jan-2018 12:21


Amazon Echo devices coming to New Zealand early February 2018
Posted 18-Jan-2018 10:53


$3.74 million for new electric vehicles in New Zealand
Posted 17-Jan-2018 11:27


Nova 2i: Value, not excitement from Huawei
Posted 17-Jan-2018 09:02


Less news in Facebook News Feed revamp
Posted 15-Jan-2018 13:15


Australian Government contract awarded to Datacom Connect
Posted 11-Jan-2018 08:37


Why New Zealand needs a chief technology officer
Posted 6-Jan-2018 13:59


Amazon release Silk Browser and Firefox for Fire TV
Posted 21-Dec-2017 13:42


New Chief Technology Officer role created
Posted 19-Dec-2017 22:18


All I want for Christmas is a new EV
Posted 19-Dec-2017 19:54


How clever is this: AI will create 2.3 million jobs by 2020
Posted 19-Dec-2017 19:52



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.