Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
1 | 2 | 3 
10 posts

Wannabe Geek


  Reply # 362978 4-Aug-2010 13:52
Send private message

Seems to be stable here now *fingers crossed*
OT: At least one good thing came from this. I finally de-lurked and registered!



2643 posts

Uber Geek
+1 received by user: 187


  Reply # 362982 4-Aug-2010 13:58
Send private message

Wow I thought it was just me. sometimes my connection plays up and im used to it now. But this time it was annoying. Took a few minutes to reconnect and then could only use it for 30 seconds or so.

Glad to know i wasnt the only one :D And yes seems to be ok now :)

 
 
 
 


245 posts

Master Geek
+1 received by user: 10

Trusted

  Reply # 362992 4-Aug-2010 14:08
Send private message

Hello, realise I'm stating the obvious but yes there has been a significant fault which all indications are it has cleared (although testing to continue), when I understand what went wrong I'll let you know!

Apologies for the inconvenience




Tarawera Ultra 2015 done, bring on 2016

61 posts

Master Geek
+1 received by user: 1

Trusted

  Reply # 362995 4-Aug-2010 14:10
Send private message

M_I_C_H_A_E_L: Wow I thought it was just me. sometimes my connection plays up and im used to it now. But this time it was annoying. Took a few minutes to reconnect and then could only use it for 30 seconds or so.

Glad to know i wasnt the only one :D And yes seems to be ok now :)


It's always a pain rebooting your modem a couple of times only to find that this time that doesn't help at all.



2643 posts

Uber Geek
+1 received by user: 187


  Reply # 363000 4-Aug-2010 14:15
Send private message

KevDaly:
M_I_C_H_A_E_L: Wow I thought it was just me. sometimes my connection plays up and im used to it now. But this time it was annoying. Took a few minutes to reconnect and then could only use it for 30 seconds or so.

Glad to know i wasnt the only one :D And yes seems to be ok now :)


It's always a pain rebooting your modem a couple of times only to find that this time that doesn't help at all.


Lol. yes. I initially thought maybe someone on the street was hacking into my Wi-Fi or something

61 posts

Master Geek
+1 received by user: 1

Trusted

  Reply # 363009 4-Aug-2010 14:27
Send private message

doozy: Hello, realise I'm stating the obvious but yes there has been a significant fault which all indications are it has cleared (although testing to continue), when I understand what went wrong I'll let you know!

Apologies for the inconvenience


A bottle of Port for eveyone and we'll say no more of it Cool

10 posts

Wannabe Geek


  Reply # 363015 4-Aug-2010 14:36
Send private message

KevDaly:
doozy: Hello, realise I'm stating the obvious but yes there has been a significant fault which all indications are it has cleared (although testing to continue), when I understand what went wrong I'll let you know!

Apologies for the inconvenience


A bottle of Port for eveyone and we'll say no more of it Cool


Make that a single malt for me please Laughing

2634 posts

Uber Geek
+1 received by user: 620

Trusted

  Reply # 363016 4-Aug-2010 14:44
Send private message

M_I_C_H_A_E_L:
KevDaly:
M_I_C_H_A_E_L: Wow I thought it was just me. sometimes my connection plays up and im used to it now. But this time it was annoying. Took a few minutes to reconnect and then could only use it for 30 seconds or so.

Glad to know i wasnt the only one :D And yes seems to be ok now :)


It's always a pain rebooting your modem a couple of times only to find that this time that doesn't help at all.


Lol. yes. I initially thought maybe someone on the street was hacking into my Wi-Fi or something


And I thought I finally had to bite the bullet and toddle off to DSE to replace my 5 year old DSL-G604T, which has required almost daily reboots recently.

After trying to restore connectivity via numerous reboots for about 15 minutes, I switched it off for 30 minutes to have a mandatory PS3 break (hate it when that happens ;-)), and all seemed well on my return. But this only lasted for 5 minutes, when it dropped again. Another reboot, and all seems well so far.

744 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 8


  Reply # 363017 4-Aug-2010 14:45
Send private message

Yep before i cannot login to the net or it was running slow so i tryed xt and the same thing




               The Biggest and the Best.

2260 posts

Uber Geek

Trusted

  Reply # 363018 4-Aug-2010 14:45
Send private message

Mines semi stable now, Citylink/Telstra seems to be working, but my Voda 3g is very very very flakey




I have moved across the ditch.  Now residing in Melbourne as a VOIP/Video Technical Trainer/Engineer. 

10 posts

Wannabe Geek


  Reply # 363019 4-Aug-2010 14:45
Send private message

Stuff is reporting Telstra Clear is having probs too

288 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 15


  Reply # 363028 4-Aug-2010 14:58
Send private message

Aparltly an issue at Mayoral Drive

393 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 8


  Reply # 363055 4-Aug-2010 15:25
Send private message

ive been fine for at least the last hour




this is where a signature goes

212 posts

Master Geek
+1 received by user: 5


  Reply # 363158 4-Aug-2010 18:06
Send private message

mine is still dropping and can access some sites but not others, its painfull

1 | 2 | 3 
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic


Donate via Givealittle


Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:





News »

Amazon introduces new Kindle with adjustable front light
Posted 21-Mar-2019 20:14


A call from the companies providing internet access for the great majority of New Zealanders, to the companies with the greatest influence over social media content
Posted 19-Mar-2019 15:21


Two e-scooter companies selected for Wellington trial
Posted 15-Mar-2019 17:33


GeForce GTX 1660 available now
Posted 15-Mar-2019 08:47


Artificial Intelligence to double the rate of innovation in New Zealand by 2021
Posted 13-Mar-2019 14:47


LG demonstrates smart home concepts at LG InnoFest
Posted 13-Mar-2019 14:45


New Zealanders buying more expensive smartphones
Posted 11-Mar-2019 09:52


2degrees Offers Amazon Prime Video to Broadband Customers
Posted 8-Mar-2019 14:10


D-Link ANZ launches D-Fend AC2600 Wi-Fi Router Protected by McAfee
Posted 7-Mar-2019 11:09


Slingshot commissions celebrities to design new modems
Posted 5-Mar-2019 08:58


Symantec Annual Threat Report reveals more ambitious, destructive and stealthy attacks
Posted 28-Feb-2019 10:14


FUJIFILM launches high performing X-T30
Posted 28-Feb-2019 09:40


Netflix is killing content piracy says research
Posted 28-Feb-2019 09:33


Trend Micro finds shifting threats require kiwis to rethink security priorities
Posted 28-Feb-2019 09:27


Mainfreight uses Spark IoT Asset Tracking service
Posted 28-Feb-2019 09:25



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.


Support Geekzone »

Our community of supporters help make Geekzone possible. Click the button below to join them.

Support Geezone on PressPatron



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.