Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
1 | 2 
Mr Snotty
8202 posts

Uber Geek
+1 received by user: 4194

Moderator
Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 2078023 23-Aug-2018 16:02
Send private message

MadEngineer:

 

Hmm, well now I can't clear that ... is it related to the IPv6 logo?

 

Nope - I am currently connected via a network without IPv6 and have this issue.







13702 posts

Uber Geek
+1 received by user: 6436

Trusted
Subscriber

  Reply # 2078063 23-Aug-2018 16:44
Send private message

On my iMac I use Firefox 61.0.2 (64-bit) and this behaviour is not occurring but on Windows 10 on my laptop using the same version this problem is occurring.





Mike
Retired IT Manager. 
The views stated in my posts are my personal views and not that of any other organisation.

 

 Mac user, Windows curser, Chrome OS desired.

 

A Tiger in Africa, probably escaped from the Zoo.

 

 


 
 
 
 


1906 posts

Uber Geek
+1 received by user: 695

Lifetime subscriber

  Reply # 2078094 23-Aug-2018 18:53
Send private message

And Firefox on mint 18.3 too


793 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 192


  Reply # 2078095 23-Aug-2018 18:53
Send private message

Just start displaying oddly for me.

Opera on Android. Was fine an hour ago

BDFL - Memuneh
62071 posts

Uber Geek
+1 received by user: 12683

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

3347 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1342

Subscriber

  Reply # 2078097 23-Aug-2018 18:54
Send private message

Occouring for me on Android. Both Chrome and Firefox. Have tried both WiFi and mobile data, as a means of testing with and without IPv6. But made no difference.

Edited to add

Just saw the above post from BDFL.

Working again after clearing cached data.





1906 posts

Uber Geek
+1 received by user: 695

Lifetime subscriber

  Reply # 2078099 23-Aug-2018 18:59
Send private message

Fixed Mint and Firefox


BDFL - Memuneh
62071 posts

Uber Geek
+1 received by user: 12683

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

  Reply # 2078100 23-Aug-2018 18:59
Send private message
1948 posts

Uber Geek
+1 received by user: 387

Subscriber

  Reply # 2078169 23-Aug-2018 21:04
One person supports this post
Send private message

Thanks, MF. You have made GZ great again!

 

 


577 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 109


  Reply # 2078218 24-Aug-2018 02:21
Send private message

Me too on IPv6 and with actual Edge (normally I don't use, but to privide feedback).

 

It happened for the second time withhin last 2-3 weeks.





No backup, no pity. Anyway, RAID isn't one.


1 | 2 
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic



Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.


Geekzone Live »

Our community of supporters help make Geekzone possible. Click the button below to join them.

Support Geezone on PressPatron



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.