Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


1826 posts

Uber Geek
+1 received by user: 130


Topic # 240554 13-Sep-2018 12:15
Send private message quote this post

This started just today -

 

 

 

Cannot securely connect to this page

 

This might be because the site uses outdated or unsafe TLS security settings. If this keeps happening, try contacting the website’s owner.


Create new topic
BDFL - Memuneh
61303 posts

Uber Geek
+1 received by user: 12043

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

  Reply # 2089966 13-Sep-2018 12:17
Send private message quote this post

Not much information but you mean the notification links from our topics?

 

If so I suspect your email server is hijacking the links - for malware scanning or whatever - and not doing it right.







1826 posts

Uber Geek
+1 received by user: 130


  Reply # 2089970 13-Sep-2018 12:24
Send private message quote this post

     >Not much information but you mean the notification links from our topics?<

 

Sorry, should have expanded.  Happens when I click both Topic and Message notifications in received email links.

 

Oddly, if I click the URL's again, they usually work around the third attempt.


2006 posts

Uber Geek
+1 received by user: 762

Trusted

  Reply # 2089972 13-Sep-2018 12:27
Send private message quote this post

What is the URL in the email?

 

Make sure you give us the link you're actually being sent to.

 

http://google.com/

 

i.e. in the link above, if you told is the link is "google.com" that's wrong, the actual link if you look at what's linked is geekzone.co.nz




1826 posts

Uber Geek
+1 received by user: 130


  Reply # 2089978 13-Sep-2018 12:42
Send private message quote this post

     >What is the URL in the email?<

 

Below is an extract from the email I got … first two clicks gave me the Cannot connect message, third time took me to your Forum message.

 

--------------------------------------------------------------------------------------

 

Hello, Rickles. A new message has been posted to the 'Email links giving "Cannot connect ..."' topic you initiated...

 

https://www.geekzone.co.nz/forums.asp?forumid=4&topicid=240554&page_no=1#2089972


BDFL - Memuneh
61303 posts

Uber Geek
+1 received by user: 12043

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

  Reply # 2089982 13-Sep-2018 12:49
Send private message quote this post

Is this a work network? Do you have adblockers installed? Any anti-malware that scans URLs? Any proxy? Are you using a VPN?

 

It can be many things - but I am certain the server is correctly configured.





'That VDSL Cat'
8660 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1873

Trusted
Spark
Subscriber

  Reply # 2089983 13-Sep-2018 12:51
Send private message quote this post

Working well here from behind work network and 4G.





#include <std_disclaimer>

 

Any comments made are personal opinion and do not reflect directly on the position my current or past employers may have.




1826 posts

Uber Geek
+1 received by user: 130


  Reply # 2089985 13-Sep-2018 12:55
Send private message quote this post

     >Is this a work network? Do you have adblockers installed? Any anti-malware that scans URLs? Any proxy? Are you using a VPN?<

 

Home, no adblockers, no anti-malware scanning, no proxy, not VPN sealed

 

Just to make things weird, I arrived at your forum message with one click this time.




1826 posts

Uber Geek
+1 received by user: 130


  Reply # 2089986 13-Sep-2018 13:01
Send private message quote this post

Took two clicks to view hio77 forum message.

 

Never happened before, and only today (so far).


2006 posts

Uber Geek
+1 received by user: 762

Trusted

  Reply # 2091892 17-Sep-2018 12:32
Send private message quote this post

I'd be giving your router a reboot, sounds like its DNS server is flaky.




1826 posts

Uber Geek
+1 received by user: 130


  Reply # 2091896 17-Sep-2018 12:45
Send private message quote this post

UPDATE:  Stopped being a problem after 4pm last Friday, all good all weekend and this morning BUT just flaked out three times in a row trying to access @muppet's above Message.

 

Will reboot router now.


Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.