Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | ... | 15
970 posts

Ultimate Geek

Trusted
Vodafone

  Reply # 302896 28-Feb-2010 09:31

I'm having trouble viewing it from the iPhone - click on the email "new post" link and up comes a blank page with the quick reply box at the bottom...

just me or is that a wider issue?

Looks good though on Firefox.

cheers

Paul




Paul Brislen
Head of Corporate Communications
Vodafone

http://forum.vodafone.co.nz




BDFL - Memuneh
61334 posts

Uber Geek
+1 received by user: 12081

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

  Reply # 302898 28-Feb-2010 09:34
Send private message

PaulBrislen: I'm having trouble viewing it from the iPhone - click on the email "new post" link and up comes a blank page with the quick reply box at the bottom...

just me or is that a wider issue?

Looks good though on Firefox.

cheers

Paul


Interesting. I assume you are using the full Geekzone pages instead of mobile version? Better Phil test it from his iPhone. On my Windows Mobile device it renders ok and shows the full page including the quick reply box at the bottom.
 




:)
2896 posts

Uber Geek
+1 received by user: 98

Subscriber

  Reply # 302899 28-Feb-2010 09:36
Send private message

PaulBrislen: I'm having trouble viewing it from the iPhone - click on the email "new post" link and up comes a blank page with the quick reply box at the bottom...

just me or is that a wider issue?

Looks good though on Firefox.

cheers

Paul


Which button are you clicking? The "Email" button, or is there another one I'm not seeing?

I have an iphone here that I can try it with







BDFL - Memuneh
61334 posts

Uber Geek
+1 received by user: 12081

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

  Reply # 302900 28-Feb-2010 09:38
Send private message

I think he's talking about the email notification - just click on the link to see the page on your iPhone. If you get to the Geekzone Mobile page instead, tap the link at the bottom to switch to full page version and then click the link in the email again.




:)
2896 posts

Uber Geek
+1 received by user: 98

Subscriber

  Reply # 302901 28-Feb-2010 09:39
Send private message

freitasm: I think he's talking about the email notification - just click on the link to see the page on your iPhone. If you get to the Geekzone Mobile page instead, tap the link at the bottom to switch to full page version and then click the link in the email again.


ohhh, okay. let me give it a try.





536 posts

Ultimate Geek


  Reply # 302903 28-Feb-2010 09:41

Love the design. Very sleek.

:)
2896 posts

Uber Geek
+1 received by user: 98

Subscriber

  Reply # 302904 28-Feb-2010 09:41
Send private message

Everything is working fine this end. Posting from my iPhone as we speak







BDFL - Memuneh
61334 posts

Uber Geek
+1 received by user: 12081

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

  Reply # 302905 28-Feb-2010 09:44
Send private message

Aaroona: Everything is working fine this end. Posting from my iPhone as we speak


Using WiFi or Vodafone mobile data? Can you please try with Vodafone mobile data?
 




:)
2896 posts

Uber Geek
+1 received by user: 98

Subscriber

  Reply # 302906 28-Feb-2010 09:46
Send private message

freitasm:
Aaroona: Everything is working fine this end. Posting from my iPhone as we speak


Using WiFi or Vodafone mobile data? Can you please try with Vodafone mobile data?
 


Tried that too, and its working fine.
Seems to be fine on both WiFi and Mobile Data..







BDFL - Memuneh
61334 posts

Uber Geek
+1 received by user: 12081

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

  Reply # 302908 28-Feb-2010 09:47
Send private message

Ok, in this case... Paul, are you using a Vodafone employee-only APN? Remember, Vodafone seems to be aggressive in the caching used for its own internal network so this might be the problem.






970 posts

Ultimate Geek

Trusted
Vodafone

  Reply # 302909 28-Feb-2010 10:01

Chur, sorry - stepped away from the PC.

At home, using 3G Data connection on the iPhone. Not wifi.

I clicked on the email "there's a new post" link to get to it - it brings up the full page (which I prefer) auto-logged in.

Anything else you need? Not sure I can send a screen shot from the iPhone (l33t hacker skillz are lacking) but I'll give it a go.




Paul Brislen
Head of Corporate Communications
Vodafone

http://forum.vodafone.co.nz


:)
2896 posts

Uber Geek
+1 received by user: 98

Subscriber

  Reply # 302911 28-Feb-2010 10:04
Send private message

PaulBrislen: Chur, sorry - stepped away from the PC.

At home, using 3G Data connection on the iPhone. Not wifi.

I clicked on the email "there's a new post" link to get to it - it brings up the full page (which I prefer) auto-logged in.

Anything else you need? Not sure I can send a screen shot from the iPhone (l33t hacker skillz are lacking) but I'll give it a go.


Take a screen shot then upload it to flickr or something similar. I usually put mine over at photobucket though, their app on the iPhone is miles ahead of flickr IMO. (this is the only problem with not being able to Bluetooth stuff from the iPhone, damn it.)

Im interested to see what you're seeing, because like I said, it's working fine at my end.


-Aaron







BDFL - Memuneh
61334 posts

Uber Geek
+1 received by user: 12081

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

  Reply # 302912 28-Feb-2010 10:05
Send private message
970 posts

Ultimate Geek

Trusted
Vodafone

  Reply # 302914 28-Feb-2010 10:11

Bugger. Look at that. It's fine now!

Put it down to pebcak or too much fairy bread yesterday.

The quick response box was there but no sign of the posts. Might be a handset/refresh issue?




Paul Brislen
Head of Corporate Communications
Vodafone

http://forum.vodafone.co.nz


:)
2896 posts

Uber Geek
+1 received by user: 98

Subscriber

  Reply # 302916 28-Feb-2010 10:11
Send private message

PaulBrislen: Bugger. Look at that. It's fine now!

Put it down to pebcak or too much fairy bread yesterday.

The quick response box was there but no sign of the posts. Might be a handset/refresh issue?

Not having much luck over there, Paul?

Double posting, pages not showing.. what next :P





1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | ... | 15
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.