Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


Filter this topic showing only the reply marked as answer View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
1 | 2 
5319 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1799


  Reply # 917627 20-Oct-2013 08:50
Send private message

Geektastic:[snip]

She says that everyone she asks in NZ and the USA apart from me can see the new site.


The Emperor's new clothes



12406 posts

Uber Geek
+1 received by user: 4098

Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 917629 20-Oct-2013 08:58
Send private message

richms: Was the old page static or dynamic? It may have been served with a stupidly long expiry which is sitting on vodafones cache they plague their fixed line connections with, try appending a ?something to the end of the URL and see if you get the new page.


I'm not sure whether it was static or dynamic to be honest.

I tried adding some extensions but either get errors saying the page does not exist (where that extension is new) or the old page (where it was the same name on both sites).

I'm not sure who in VF to speak with, as most of the people I have spoken with before did not really sound like sorting this kind of thing was within their pay grade!





 
 
 
 


5319 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1799


  Reply # 917634 20-Oct-2013 09:15
Send private message

Are you on the old TelstraClear network - just wondering of this is a symptom of the various issues that get reported from time to time with their caching/proxy server?

BDFL - Memuneh
62281 posts

Uber Geek
+1 received by user: 12824

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber



12406 posts

Uber Geek
+1 received by user: 4098

Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 917638 20-Oct-2013 09:22
Send private message

OK.

www.marcusadamsphoto.co.nz

To tell whether you have the old or new version, the old version is broadly light grey with an orange logo in the top left.

The new site is predominantly dark grey with a red and white logo in the top left.







12406 posts

Uber Geek
+1 received by user: 4098

Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 917640 20-Oct-2013 09:24
Send private message

RunningMan: Are you on the old TelstraClear network - just wondering of this is a symptom of the various issues that get reported from time to time with their caching/proxy server?


I don't think so, but anything is possible out here in the bundu I suppose! We have never been customers of theirs, but I am never entirely sure how things work out there in the cabinet etc!







12406 posts

Uber Geek
+1 received by user: 4098

Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 917651 20-Oct-2013 10:05
Send private message

And all of a sudden...it works!!





5319 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1799


  Reply # 917662 20-Oct-2013 10:34
Send private message

Geektastic: And all of a sudden...it works!!


Probably an old TTL expiring then...

14568 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1936


  Reply # 917709 20-Oct-2013 13:23
Send private message

Or could have been someone from telstra fixing it when they saw the url

Mr Snotty
8304 posts

Uber Geek
+1 received by user: 4273

Moderator
Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 917725 20-Oct-2013 13:55
Send private message

It's got a very high TTL value, I'd recommend using 3600.

;; ANSWER SECTION:
www.marcusadamsphoto.co.nz. 14400 IN CNAME marcusadamsphoto.co.nz.
marcusadamsphoto.co.nz. 11914 IN A 66.147.244.147




5319 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1799


  Reply # 917759 20-Oct-2013 14:58
Send private message

14400 is only 4 hours though, and it looks like this issue went for a lot longer than that.

129 posts

Master Geek
+1 received by user: 16

Trusted

  Reply # 919475 21-Oct-2013 23:47
One person supports this post
Send private message

mattwnz: Or could have been someone from telstra fixing it when they saw the url


Matt, sometimes the most illogical stuff issues forth from your keyboard...

14568 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1936


  Reply # 919477 22-Oct-2013 00:01
Send private message

DoomlordVekk:
mattwnz: Or could have been someone from telstra fixing it when they saw the url


Matt, sometimes the most illogical stuff issues forth from your keyboard...


No, the ISP monitors the forums, and a staff member may have flushed the DNS after reading it, especially as it got fixed immediately after the URL got posted. This is one of a few examples http://www.geekzone.co.nz/forums.asp?forumid=39&topicid=116860&page_no=2

1 | 2 
Filter this topic showing only the reply marked as answer View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic



Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.


Support Geekzone »

Our community of supporters help make Geekzone possible. Click the button below to join them.

Support Geezone on PressPatron



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.