Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 


127 posts

Master Geek
Inactive user


Reply # 79990 27-Jul-2007 14:28
Send private message

the problem seems to be fixed! :d

finally.. lol

good to be on 10mbit with a constant connection, just a shame it was such a hassle and took so long

1729 posts

Uber Geek
+1 received by user: 384

Trusted
Subscriber

  Reply # 80056 27-Jul-2007 20:09
Send private message

ReaperZ: the problem seems to be fixed! :d

finally.. lol
good to be on 10mbit with a constant connection, just a shame it was such a hassle and took so long


Good result, but I wonder what the problem was?




________

 

Antonios K

 

 

 

Click to see full size


2668 posts

Uber Geek
+1 received by user: 225

Trusted

Reply # 80060 27-Jul-2007 20:58
Send private message

*unplugs hair dryer*

Whoops! Sorry. :)

antoniosk:
ReaperZ: the problem seems to be fixed! :d

finally.. lol
good to be on 10mbit with a constant connection, just a shame it was such a hassle and took so long


Good result, but I wonder what the problem was?




Check out my LPFM Radio Station at www.thecheese.co.nz cool




127 posts

Master Geek
Inactive user


  Reply # 80494 31-Jul-2007 07:25
Send private message

*sigh* and i thought the drama was over

got disconnected last night 5 times within 5 minutes

hopefully it was just a once off - now i also need to chase up TCL in regards to credit on my account - ive only received 1 month of credit,

12th may - roughly a few days ago

thats all of june, all of july, and perhaps may as good gesture? if not a half credit - ive received 1 month credit

also the credit they were going to give me for taking time off work for their technicians to come out repeatadly on one day hasnt been issues

needless to say ill be chasing them up about this - thats up to $150




127 posts

Master Geek
Inactive user


  Reply # 80546 31-Jul-2007 11:12
Send private message

seems to be ok for now .. guess it was just a one off :)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.