Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


Filter this topic showing only the reply marked as answer View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
1 | ... | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | ... | 60
1779 posts

Uber Geek
+1 received by user: 407

Trusted
Subscriber

  Reply # 1680547 1-Dec-2016 09:47
Send private message

Once upon a time you could log into the cable modems at 192.168.100.1 and 192.168.100.100 on Cisco and Motorola respectively, to see connection stats. Whats the equivalent for the technicolor I wonder?





________

 

Antonios K

 

 

 

Click to see full size


602 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 206

Trusted
Vodafone NZ

  Reply # 1680556 1-Dec-2016 09:53
Send private message

192.168.0.1





Channel Manager, Help & Support @ Vodafone NZ


 
 
 
 


13 posts

Geek
+1 received by user: 1


  Reply # 1680841 1-Dec-2016 20:10
Send private message

well im happy to report on my end i am no longer getting any connection issues all thanks to getting rid of the vf home hub and going straight into my pfsense Firewall.


312 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 73


  Reply # 1680875 1-Dec-2016 20:58
One person supports this post
Send private message

Just been forced back to the Vodafone supplied router :( My Asus NT-56U seems to have lost it's way. It was working well, until last night when the connection dropped. It stayed off until I restarted only for the Asus to drop the connection again. All lights would shut off except the power light. Every 5mins it would drop then restart over and over. I factory reset, nothing. Then I updated the firmware and I suspect it may have shat itself during the update because now I cannot reach the settings page. It seems to be a paper weight now.

 

Side Note - Every few days I get defaulted to Auckland speed test server, I live in Wellington.

 

 

 

Defaulted location -

 

 

 

 

 

Forced to Wellington

 


480 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 87


  Reply # 1680996 1-Dec-2016 23:59
Send private message

dualznz:

 

well im happy to report on my end i am no longer getting any connection issues all thanks to getting rid of the vf home hub and going straight into my pfsense Firewall.

 

 

 

 

I am the same its flawless now. Invest in a quality network card though. pfsense is a technical jump from routers but worth it.

 


10 posts

Wannabe Geek
+1 received by user: 7


  Reply # 1681003 2-Dec-2016 06:09
Send private message

kharris:

RedeviL:


Just tried the ISO again now at 6:40AM and I get 200Mbps.
Interestingly it still comes from the ihug named IP. So there are timed proxy profiling happening which I would bet will be impacting responsiveness of every day web browsing.



Once again, have you rung Vodafone and asked them to investigate?



Not yet, I wanted as much detail as possible to give them.
I think I have enough so will today.

312 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 73


  Reply # 1681210 2-Dec-2016 12:00
Send private message

shrub:

 

dualznz:

 

well im happy to report on my end i am no longer getting any connection issues all thanks to getting rid of the vf home hub and going straight into my pfsense Firewall.

 

 

 

 

I am the same its flawless now. Invest in a quality network card though. pfsense is a technical jump from routers but worth it.