Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
1 | 2 
174 posts

Master Geek

Trusted

  Reply # 73647 6-Jun-2007 15:40
Send private message

Browse to 10.1.1.1
enter user/pass of admin/admin
click on "advanced usermode"
click on "quick configuration"
place your ISP user/pass in here
click on save/reboot

Should be up and running.

1493 posts

Uber Geek
+1 received by user: 191

Trusted

  Reply # 74775 15-Jun-2007 10:54
Send private message

Has anyone actually upgraded their 302g firmware?

I downloaded and flashed the latest NZ firmware on the Dlink site but all I get is 4 flashing lights.

Luckily the firmware installer Telecom have on their site can actually has an option to fix a bad flash (which is what the 4 flashing lights represent).

Ive tried it several times but get the same thing all the time and have to use the Telecom instalelr to fix the modem everytime.

Trevor

1 | 2 
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.