Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
1 | 2 

gzt

10117 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1539


  Reply # 1452969 18-Dec-2015 13:15
Send private message

Behodar: I think that this may be a core WebKit issue as I've been seeing the same behaviour in Safari recently (within the past month or two - since version 9, I think).

Could be. But also Windows Chrome does not use WebKit.

Edit: Also I think you will find this behaviour is by design.

1473 posts

Uber Geek
+1 received by user: 161


  Reply # 1455330 22-Dec-2015 14:39
Send private message

I get the same problem in Opera. I think Opera is using Chrome's render engine these days?

2019 posts

Uber Geek
+1 received by user: 160


  Reply # 1458860 30-Dec-2015 08:09
Send private message

I have this issue with one forum I visit - load multiple tabs and it only loads the page when you look at it
I blame the crappy forum as it happens in both Chrome and Edge. 

1 | 2 
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.