Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
1 | ... | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | ... | 73
143 posts

Master Geek
+1 received by user: 8


  Reply # 767112 21-Feb-2013 14:45
Send private message

PS: my Portico update went swimmingly well, took about 45 minutes (might move off the pics next time! :).

BDFL - Memuneh
59998 posts

Uber Geek
+1 received by user: 11098

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

 
 
 
 


Try Wrike: fast, easy, and efficient project collaboration software
75 posts

Master Geek


  Reply # 767209 21-Feb-2013 17:24
Send private message

My Lumia came up with "sim card invalid" randomly out of the blue this afternoon. Took it in to the Telecom store and they changed the sim but it still said "sim card invalid". They tried to factory restore it but after 45 minutes it's still on the loadings cogs. They are keeping it over night and if the restore doesn't work then they said they will send it away. If its sent away they say it can take 10-12 working days to get it back. I've only had the handset for 5 days and this already. I'm not going to be impressed if I have to wait that long to get it back, especially after the stuffing around my Telecom to finally get it in the first place.

They said in store if they had yellow ones they would have swapped it then and there for a new one, why should it be any different if I brought it through their online store :(

143 posts

Master Geek
+1 received by user: 8


  Reply # 767614 22-Feb-2013 13:14
Send private message

Never populated since the update??? (anyone else?) ...

4952 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1316

Trusted
Microsoft

  Reply # 767619 22-Feb-2013 13:18
Send private message

DuncanMcC: Never populated since the update??? (anyone else?) ...



Mine still works perfectly fine


Is this for Facebook or Messenger or?

143 posts

Master Geek
+1 received by user: 8


  Reply # 767621 22-Feb-2013 13:19
Send private message

Either. But certainly can see that FB is not correctly populating.

143 posts

Master Geek
+1 received by user: 8


  Reply # 767627 22-Feb-2013 13:28
Send private message

They're back! (FB chat was OFF - dunno how that happened, I sure didn't do it). Turned it back on and all is well again.

143 posts

Master Geek
+1 received by user: 8


  Reply # 767631 22-Feb-2013 13:33
Send private message

One thing I hoped Portico might fix (reset) was my Exchange connection. It's still set to 'push' - but just polls every 15 minutes, as it's always done on my 920.

This happenned after I changed phones from my Samsung i917.

I guess what I'd like to do is completly remove my Exhchange connection/profile - and hopefully on re-connecting it will pick it up from scratch again, and start "push"ing - instead of polling like it is.

But I don't know how to do that.

I've already disconnected the phone from Exchange, turned off the Exchange "Mobile Serivies" - everything. And then re-connected, but to no avail.

BDFL - Memuneh
59998 posts

Uber Geek
+1 received by user: 11098

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

  Reply # 767632 22-Feb-2013 13:34
Send private message

Shame really that Messenger is gone so the "Online Messaging" is really just Facebook.

I said before, the whole "People" in Windows Phone 8 should be plugin based so new platforms could be added without the need of a OS update.

For example, right now they should have Skype users in that list, as well as Facebook and Messenger (which is gone). Instead we have a half baked Skype experience (I don't get notifications of incoming IM or incoming calls) and a half baked Facebook experience.




143 posts

Master Geek
+1 received by user: 8


  Reply # 767634 22-Feb-2013 13:35
Send private message

Yeah the MS Skype and Facebook apps are *crap*!!!

BDFL - Memuneh
59998 posts

Uber Geek
+1 received by user: 11098

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

  Reply # 767635 22-Feb-2013 13:35
Send private message

Never had a problem with Exchange - I have push enabled and it just works. I am using Microsoft Office 365. What provider are you using? Perhaps their configuration is the problem?




143 posts

Master Geek
+1 received by user: 8


  Reply # 767636 22-Feb-2013 13:36
Send private message

Can't be Exchange, other users are just fine. Just me, and only happened when I changed phones from the Focus to the Lumia.

4952 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1316

Trusted
Microsoft

  Reply # 767645 22-Feb-2013 13:44
Send private message

freitasm: Shame really that Messenger is gone so the "Online Messaging" is really just Facebook.

I said before, the whole "People" in Windows Phone 8 should be plugin based so new platforms could be added without the need of a OS update.

For example, right now they should have Skype users in that list, as well as Facebook and Messenger (which is gone). Instead we have a half baked Skype experience (I don't get notifications of incoming IM or incoming calls) and a half baked Facebook experience.


The only thing that is gone is a Messenger desktop app, Mesenger on the phone, on the Xbox etc continues to be available, to be supported etc

143 posts

Master Geek
+1 received by user: 8


  Reply # 767647 22-Feb-2013 13:48
Send private message

I think I've fixed my Exchange connection - deleted from phone, turned off mobile services in Exchange, changed primary e-mail addy (I think that might have done it), turned on moble services, reconnected to phone - still synching - will update with the results after a test e-mail. :)

4952 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1316

Trusted
Microsoft

  Reply # 767648 22-Feb-2013 13:48
Send private message

DuncanMcC: One thing I hoped Portico might fix (reset) was my Exchange connection. It's still set to 'push' - but just polls every 15 minutes, as it's always done on my 920.

This happenned after I changed phones from my Samsung i917.

I guess what I'd like to do is completly remove my Exhchange connection/profile - and hopefully on re-connecting it will pick it up from scratch again, and start "push"ing - instead of polling like it is.

But I don't know how to do that.

I've already disconnected the phone from Exchange, turned off the Exchange "Mobile Serivies" - everything. And then re-connected, but to no avail.


There is nothing updated there on Portico around EAS push because there are no known issues to fix

You can remove your exchange profile and re add it from settings, email + accounts

I'd be looking into your infra, exchange config, firewalls, mobile broadband APN configuration to see what is broken there because Exchange push to the phone over EAS does work

1 | ... | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | ... | 73
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic



Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:





News »

Amazon launches the International Shopping Experience in the Amazon Shopping App
Posted 19-Apr-2018 08:38


Spark New Zealand and TVNZ to bring coverage of Rugby World Cup 2019
Posted 16-Apr-2018 06:55


How Google can seize Microsoft Office crown
Posted 14-Apr-2018 11:08


How back office transformation drives IRD efficiency
Posted 12-Apr-2018 21:15


iPod laws in a smartphone world: will we ever get copyright right?
Posted 12-Apr-2018 21:13


Lightbox service using big data and analytics to learn more about customers
Posted 9-Apr-2018 12:11


111 mobile caller location extended to iOS
Posted 6-Apr-2018 13:50


Huawei announces the HUAWEI P20 series
Posted 29-Mar-2018 11:41


Symantec Internet Security Threat Report shows increased endpoint technology risks
Posted 26-Mar-2018 18:29


Spark switches on long-range IoT network across New Zealand
Posted 26-Mar-2018 18:22


Stuff Pix enters streaming video market
Posted 21-Mar-2018 09:18


Windows no longer Microsoft’s main focus
Posted 13-Mar-2018 07:47


Why phone makers are obsessed with cameras
Posted 11-Mar-2018 12:25


New Zealand Adopts International Open Data Charter
Posted 3-Mar-2018 12:48


Shipments tumble as NZ phone upgrades slow
Posted 2-Mar-2018 11:48



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.