Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.




116 posts

Master Geek


Topic # 6766 22-Feb-2006 08:25
Send private message

Hi,

I have a PPC6600 and have loaded 2 software applications that will not open.

The first one is Skype 2.0 for pocket pc, the application looks like it is trying to open, however, the Windows Mobile 2003 coloured square showing the application opening keeps working away and never opens the application.

I am having the same issue with Netfront 3.2, does the same thing as Skype 2.0.

I am trying to open applications for 1st time after installing them.

Any assistance would be appreciated.

Thank You

Dave

[Moderator edit: added model to title]

Create new topic
BDFL - Memuneh
59188 posts

Uber Geek
+1 received by user: 10421

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

Reply # 29050 22-Feb-2006 08:39
Send private message

It sounds like it could be a lack of memory problem. First, make sure you install these applications in a SD card.

Next, make sure you have plenty of RAM available for execution. If you ar trying to use Netfront I assume you currently use Pocket Internet Explorer? It may be that the cache folder needs to be emptied. Open Pocket Internet Explorer, go to Tools | Options and tap on the Delete button to clear the temporary files.







116 posts

Master Geek


Reply # 29053 22-Feb-2006 08:46
Send private message

Thank You for quick response.

I will try your solution.

dave

 
 
 
 


BDFL - Memuneh
59188 posts

Uber Geek
+1 received by user: 10421

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

Reply # 29060 22-Feb-2006 09:42
Send private message

Did you remove the Skype and Netfront software from your Pocket PC, soft reset it and reinstalled everything, or simply tried installing again and clicked on "Reinstall" when the program prompt you?







116 posts

Master Geek


Reply # 29094 22-Feb-2006 16:03
Send private message

I uninstalled software, soft reset, reloaded and re-installed in SD card, same problem.

Help

Dave

Create new topic



Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:





News »

New Zealand government to create digital advisory group
Posted 16-Dec-2017 08:47


Australia datum changes means whole country moving 1.8 metres north-east
Posted 16-Dec-2017 08:39


UAV Traffic Management Trial launching today in New Zealand
Posted 12-Dec-2017 16:06


UFB connections pass 460,000
Posted 11-Dec-2017 11:26


The Warehouse Group to adopt IBM Cloud to support digital transformation
Posted 11-Dec-2017 11:22


Dimension Data peeks into digital business 2018
Posted 11-Dec-2017 10:55


2018 Cyber Security Predictions
Posted 7-Dec-2017 14:55


Global Govtech Accelerator to drive public sector innovation in Wellington
Posted 7-Dec-2017 11:21


Stuff Pix media strategy a new direction
Posted 7-Dec-2017 09:37


Digital transformation is dead
Posted 7-Dec-2017 09:31


Fake news and cyber security
Posted 7-Dec-2017 09:27


Dimension Data New Zealand strengthens cybersecurity practice
Posted 5-Dec-2017 20:27


Epson NZ launches new Expression Premium Photo range
Posted 5-Dec-2017 20:26


Eventbrite and Twickets launch integration partnership in Australia and New Zealand
Posted 5-Dec-2017 20:23


New Fujifilm macro lens lands in New Zealand
Posted 5-Dec-2017 20:16



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.