Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


28 posts

Geek
+1 received by user: 1


Topic # 9019 14-Aug-2006 10:43
Send private message

I need help with a PIE problem on my JasJar.

I can connect to Vodafone OK, and other software I have which connects to a remote server works fine, but when I try and connect to a webpage....nothing.

I get messages saying "connecting", "locating" and "opening", with the Windows "flag" waving in the bottom RH corner of the screen. After that all I get is a blank screen with the correct address in the address bar.

Can anyone provide some advice before I have to try a hard reset ??

Thanks

Create new topic
BDFL - Memuneh
61006 posts

Uber Geek
+1 received by user: 11843

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

Reply # 43890 14-Aug-2006 11:00
Send private message

Hmmm. On your Pocket PC open File Explorer, browse to \Windows and tap on welcome.exe. Follow the instructions... Then Start | Settings | System | Memory, find the running programs and stop PIE. Try again.

If it is still not coming with anything, let us know which APN are you using for connection. Perhaps change it? It's working for me on web.vodafone.net.nz.






19282 posts

Uber Geek
+1 received by user: 2600
Inactive user


  Reply # 43891 14-Aug-2006 11:00
Send private message

The APN should be www.vodafone.net.nz



28 posts

Geek
+1 received by user: 1


  Reply # 43893 14-Aug-2006 11:22
Send private message

freitasm: Thanks, had tried the "Welcome" trick - no joy.  Tried "web.vodafone.net.nz" - same results as the default APN

johnr: That is the default I had been using.

Thanks guys.  Any more ideas?  Seems strange that the connection appears to be fine (as I can connect to the remote server I use) but PIE not displaying page data.

19282 posts

Uber Geek
+1 received by user: 2600
Inactive user


  Reply # 43894 14-Aug-2006 11:29
Send private message

Best support now is imate

What happens if you switch the handset to use 2G only same issue?

Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:





News »

The Warehouse leaps into the AI future with Google
Posted 15-Aug-2018 17:56


Targus set sights on enterprise and consumer growth in New Zealand
Posted 13-Aug-2018 13:47


Huawei to distribute nova 3i in New Zealand
Posted 9-Aug-2018 16:23


Home robot Vector to be available in New Zealand stores
Posted 9-Aug-2018 14:47


Panasonic announces new 2018 OLED TV line up
Posted 7-Aug-2018 16:38


Kordia completes first live 4K TV broadcast
Posted 1-Aug-2018 13:00


Schools get safer and smarter internet with Managed Network Upgrade
Posted 30-Jul-2018 20:01


DNC wants a safer .nz in the coming year
Posted 26-Jul-2018 16:08


Auldhouse becomes an AWS Authorised Training Delivery Partner in New Zealand
Posted 26-Jul-2018 15:55


Rakuten Kobo launches Kobo Clara HD entry level reader
Posted 26-Jul-2018 15:44


Kiwi team reaches semi-finals at the Microsoft Imagine Cup
Posted 26-Jul-2018 15:38


KidsCan App to Help Kiwi Children in Need
Posted 26-Jul-2018 15:32


FUJIFILM announces new high-performance lenses
Posted 24-Jul-2018 14:57


New FUJIFILM XF10 introduces square mode for Instagram sharing
Posted 24-Jul-2018 14:44


OPPO brings advanced technology to the smartphone market with new device
Posted 24-Jul-2018 09:20



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.